BTC USD 83,013.7 Gold USD 4,120.26
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying 2kali - 2kali.com

Salam sejahtera sume.

Pernah kah anda terpikir untuk menerima komisen daripada pengiklanan laman web kepada org lain. Apakah keuntungan syarikat membayar berjuta-juta untuk membayar komisen kepada ahli yang memperkenalkan laman web kepada orang lain. Pernah kah anda terpikir kenapa syarikat penerbangan AIRASIA memperkenalkan tambang murah sehingga ke harga yang tidak kita akan percayai.

Ya, inilah strategi pemasaran yang tidak ramai org ketahui.
Maril kita lihat dari sudut masa depan setiap iklan yang dibuat diberikan kepada 100 orang TIDAK KURANG DARI 50 ORANG AKAN MELIHAT SEMULA IKLAN TERSEBUT ,TIDAK KURANG 25 ORANG AKAN BERMINAT UNTUK MENYERTAI ATAU MENJADI AHLI dan perkara ini akan berulang-ulang tidak akan ada penghujung.

APA KAITAN NYA IKLAN?

IKLAN merupakan tempat untuk usahawan atau individu untuk memberitahu kewujudan dan produk yang dihasilkan. Terdapat ramai orang yang akan melayari intenet dalam masa sehari dan anggaran purata untuk malaysia adalah 600000 sehari tidak temasuk laman web metro,bharian, mudah.com, utusan,iklan niaga dan terdapat banyak forum yang membincangkan berkaitan dengan bisness contohnya carigold,wang cyber, iklan niaga dan pelbagai lagi.
Pernah kah anda terpikir brape ramai orang yang melawati laman web ini..

TERDAPAT PEPATAH MENYEBUTKAN
“NAK SERIBU DAYA TAK NAK SERIBU DALIH”


APA KAITAN DENGAN EZ-RELOAD
EZ-RELOAD merupakan sebuah syarikat komunikasi menjual topup yang memperkenalkan sistem komisen bagi setiap klik para pengguna kepada ahli nya.setiap klik ahli akan mendapat serendah 10 -40 sen mengikut pakej yang diambil.

APA KAITAN DENGAN KITA?
Tidak ramai yang terpikir bahawa ini merupakan tapak perniagaan yang amat berpontensi untuk digunakan. Cuba bayangkan sekiranya anda mendapat 15 klik setiap hari, seminggu 105 klik dan sebulan 420 klik.
Cuba kira 1 klik bersamaan 20 sen( pakej yang disyorkan)= 1klik=20 sen
420 klik= 420x 0.20sen= RM 84 je
Itu baru 15 klik je sehari bende yang terlalu mudah untuk dilakukan
(saya mampu membuat 80-90 klik sehari) bayangkan= sebulan 2240 klik= RM448 ckit je..tapi sape nk bagi?
Tidak termasuk komisen menjual topup celcom, maxis,digi dan i talk.

BAGAIMANA NAK LAKUKAN
1. Bagi kat kawan2 facebook, Myspace,tagged, Friendster(cube tgk kat member list ade brape ramai?)
2. Forum iklan, iklan, YM..
3. Iklan harian metro, bharian dan lain2 lagi.

KEBAIKAN.
1. JUAL TOPUP KAT KAWAN-KAWAN BILE MASE MEMERLUKAN TGH MALAM SPECIALLY STUDENT.
2. DARIPADA DUDUK CHATING SAJE..BLEH DAPAT KLIK KOMISEN DARI KAWAN-KAWAN.
3. PENGETAHUAN BAGAIMANA NAK MEMASARKAN PERNIAGAAN(MARKETING)
4. MODAL RENDAH
5. MUDAH DAN MESRA PENGGUNA

APA TUNGGU LAGI SERTAI SEKARANG UNTUK MEREBUT PELUANG INI..LAYARI

http://ezreload.my/klik/?affid=445
http://ik.my/adamas

SEBELUM TU TRIME KASIH KERANA KLIK.

superrrr spammerrrrr!:eek:
 
waduh... aku baru join jer 2kali.com... adalak sedara aku nak join nih... x leh bukak plok web 2kali... waduh
 
ingatkan dah dpt server baru makin laju dan efisyen... nampaknya makin teruk nih??? So apa kelebihan ngan server baru???
 
sy mendapat berita dari staff 2kali..yg payment 8,9,10hb/12 mempunyai sedikit delay kerana terlampau banyak request payment berlaku pada tarikh2 tersebut..pihak syarikat mempunyai limit RM50K kalo xsilap transaksi pada setiap hari..apa yg staff tu cakap, mereka akan menyelesaikan ketiga2 tarikh itu minggu ni jugak..sekian..laporan dari BERNAMA..ehhe

Dipetik dari FB hek3
 
ingatkan dah dpt server baru makin laju dan efisyen... nampaknya makin teruk nih??? So apa kelebihan ngan server baru???

sementara server tgh problem rase elok jngan register lagi.. takut nnt registration record x simpan lak.. tggu seminggu lepas ok baru register..
 
sy mendapat berita dari staff 2kali..yg payment 8,9,10hb/12 mempunyai sedikit delay kerana terlampau banyak request payment berlaku pada tarikh2 tersebut..pihak syarikat mempunyai limit RM50K kalo xsilap transaksi pada setiap hari..apa yg staff tu cakap, mereka akan menyelesaikan ketiga2 tarikh itu minggu ni jugak..sekian..laporan dari BERNAMA..ehhe

Dipetik dari FB hek3

bleh tlg bagi link FB 2kali? tq..
 
Back
Top
Log in Register