BTC USD 61,357.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

1malaysia-click - 1malaysia-click.com

gregor350z

Junior Member
Joined
Dec 8, 2010
Messages
62
Reaction score
1
Points
11
TERKINI! PTC 1Malaysia-Click

Di 1Malaysia-Click anda akan dibayar dengan HANYA melawat iklan sahaja.

Kami menawarkan semua ciri teknologi tinggi PTC pada masa kini, termasuk proses pembelian serta-merta dan menyewa referral. Bayaran keluar minimum kami adalah sebanyak $1.

• Earn $0.0100 per click
• Earn $0.0100 per referral click
• BONUS Komisyen - Daftar Baru
• BONUS Komisyen - Ahli Upgrade
• BONUS Komisyen - Ahli Menambah Dana


Sebagai ahli anda mempunyai akses secara statistik terperinci bagi memantau pendapatan anda dan aktiviti referral anda.

Jika anda ragu-ragu, sila lihat payment proof di sini http://www.1malaysia-click.com/forum/viewforum.php?f=13

Untuk register, sila klik di sini.. http://www.1malaysia-click.com/
 
Sponsored Post

dare666

Active Member
Joined
May 12, 2010
Messages
2,317
Reaction score
17
Points
25
TERKINI! PTC 1Malaysia-Click

Di 1Malaysia-Click anda akan dibayar dengan HANYA melawat iklan sahaja.

Kami menawarkan semua ciri teknologi tinggi PTC pada masa kini, termasuk proses pembelian serta-merta dan menyewa referral. Bayaran keluar minimum kami adalah sebanyak $1.

• Earn $0.0100 per click
• Earn $0.0100 per referral click
• BONUS Komisyen - Daftar Baru
• BONUS Komisyen - Ahli Upgrade
• BONUS Komisyen - Ahli Menambah Dana


Sebagai ahli anda mempunyai akses secara statistik terperinci bagi memantau pendapatan anda dan aktiviti referral anda.

Jika anda ragu-ragu, sila lihat payment proof di sini http://www.1malaysia-click.com/forum/viewforum.php?f=13

Untuk register, sila klik di sini.. http://www.1malaysia-click.com/

aku nyer wit pending lg 20usd
 

WoRRioR TPG

Fun Poster
Joined
Dec 14, 2009
Messages
804
Reaction score
23
Points
15
Ini maklumat yang dapat aku kongsikan :



Payment Proof Pembayaran Melalui PayPal






Payment Proof Pembayaran Melalui AlertPay





Payment Proof selebihnya di KLIK SINI
 

dare666

Active Member
Joined
May 12, 2010
Messages
2,317
Reaction score
17
Points
25
mmg la nama aku ada byr dulu2 tp dia tukar plan tiba2..dr 200% ker 140%

then all my request dia tak byr pending2 tnggu2

kene tendang balik...


alasan dah cpai quota byr ari nie

so :(scam:(scam:(scam
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
so da scam ke?
ak lg sket nk dpt 1st cashout ni
 

dare666

Active Member
Joined
May 12, 2010
Messages
2,317
Reaction score
17
Points
25
so da scam ke?
ak lg sket nk dpt 1st cashout ni

mcm ner tak nyraip bro..wit pending2 tak masuk..then tiba2 kene tendang blak tanya admin kata dah lebih quota withdarw ari tue...


then cukup sebulan dia tukar plan skrg nak withdraw x boleh...wit aku ada 140usd tp x leh withdraw nak wat cam ner
 

verdascofernan

Freshie
Joined
Dec 23, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
I think there is lot of money involved in malaysia tourism as it is one of the most famous asian destination with good beaches and lots of shopping malls too
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register