To Sell 10 Botol Flavour E-Cig Perisa Hanseng Untuk Dijual

CG Sponsors




Breekachu

Super Active Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,287
Reaction score
136
Points
73
Seperti mana yang anda baca,saya nak menjual 10 botol liquid e-cig jenama hanseng 100% VG











Perisa yang ada (25ML)

Honeydew
Mango (2 Botol)

Laici


Sebab nak jual:tak sesuai dengan tekak ~X(

P/S Saya dah guna dalam 4ML Perisa HONEYDEW dan Dalam 2ML Untuk perisa CHOCLATE untuk testing. Dan tudung botol dah bukak sebab nak ambik bau :))

Barang yang anda dapat sama seperti perokoktegar jual jenis liquid nya sebab saya pun order dekat dia :)paid.


4 botol rm60 siap pos
COD Area Perlis sahaja.

Untuk dijual 10 botol sekaligus.

No:fon SMS only,nak call boleh,aku angkat lepas tub aku diam,sebab phone rosak :))

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
salam tuan.. hangseng dari mana ya ni 100vg?direct hkhanseng ke atau vendor?
 

Breekachu

Super Active Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,287
Reaction score
136
Points
73
salam tuan.. hangseng dari mana ya ni 100vg?direct hkhanseng ke atau vendor?
wasalam tuan. saya pun kurang pasti,saya beli dekat kedai sebelah ni:D . jual balik sebab tak kena dengan tekak,inngatkan 100vg kena,tengok2 tak kena :(( . liquid ni memang pekat tuan,terasa kepekatan liquid bila mengevape :)paid
 

JanggutPerang

Active Member
Joined
Dec 31, 2010
Messages
1,815
Reaction score
1
Points
25
liquid perokok tegar ni terbaik..wap berkepol2 kluar...:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register