wifi modem

  1. vampsrs

    To Sell Yes zoom (black)

    Package includes: Zoom, Adapte Price: RM 120 Warranty: One week personal Warranty Dealing method: COD / Postage included Location: Terengganu Contact method/details: PM/0139994063 Item(s) conditions: 100% functional. Reason For sale: Clearing stuff :)cgrock
  2. fnd75

    To Sell Modem MiFi (Huawei E5330)

    Assalamualaikum/Selamat sejahtera; Saya nk iklankan alat/gadget terpakai ni (beli tapi jarang pakai :"> ) dgn spesifikai spt berikut: Wi-Fi 802.11b/g/n Preferably Umobile data service HSPA+/HSPA(4G)/UMTS(3G)/Edge/GPRS/GSM(2g) HSPA+ up to 21.6 mbps HSUPA up to 5.76 mbps Equalizer & receive...
  3. K

    Wanted YES dongle

    salam kengkawan...ada sape2 nak jual device YES dongle,boleh pm saya...serius buyer...tq semua :)
  4. qarm

    Wanted Dongle YES 4G

    Salam semua, nak tanya, siapa ada nak jual dongle yes, pm ye. Tgh mencari ni. #nk tny sekali, klu beli pakej yg 48, free dongle dan harga hanya rm50 untuk postpaid tanpa kontrak, berbaloi ke? xberapa faham sebab postpaid tp tanpa kontrak tu mcm mana.
  5. ericseason

    Wanted YES 4G VPN service

    Hello there , i'm finding some YES 4G VPN Which can support bypass unlimited speed, Zoom Device , Huddle Device :( Sorry i really need that vpn service , any good now ? Please reply here or PM me thanks :)cgrock
  6. DreamCatcher

    Wanted Maxis SKMM + Modem BB

    Den tgh cari maxis skmm + modem bb yg huawei e173 untuk sedara den kat kampung sbb dia nak guna internet.. Sapa2 ada bule la reply kat sini eh.. Nak satu je :D
  7. MOD jr.

    Wanted MIFI murah...sape ada?

    sape ada please pm or reply...murah2 dah la... :D
  8. BOCK

    Wanted Modem Streamyx Wireless Terpakai

    Salam ALL. aku nak cari modem Streamyx Wireless Terpakai. Kut-kut la ada yang beli tu then tak guna dah pasal dah pakai broadband ker ...:-? :-?
Top
Log in Register