Wanted Modem Streamyx Wireless Terpakai

CG Sponsors




BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
Salam ALL.

aku nak cari modem Streamyx Wireless Terpakai. Kut-kut la ada yang beli tu then tak guna dah pasal dah pakai broadband ker ...:-? :-?
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
cube try kat kedai telekom je....tapi mahal kut..
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
cube try kat kedai telekom je....tapi mahal kut..
memang pon .... mahal gile babas ... tu la aku nak cari yang second jer kut kut ade yang nak jual :D
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
aku up .. takde orang nak jual ker
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
aku ada spare tak guna lagi.. model d-link dsl-2640T...
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
ok lagi dalam plastik lagi.. cuma dah tak ada warranty la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register