tugasan

  1. mieyz

    Wanted Minta/Upah buatkan assignment tentang kerosakan alam sekitar

    Salam Sejahtera...:"> Aku ada tugasan nak dibuat, tp disebabkan otak aku dah serabut dgn mcm2 benda, aku memerlukan seseorg yg leh setelkan aku pya tugasan. Tajuk tugasan senang jer, nota2 pun aku leh bagi sikit2. Leh carik & copy kat tenet.. Tajuk Tugasan :- Kerosakan alam sekitar adalah...
  2. mieyz

    To Sell Assignment English..Sape blh buat

    Salam, nak minta tolong warga CG... saya bdk baru belajar... sesape yg blh tlg buat sy pya assgment (english)... x panjang, 400 perkataan jer.. sebagai ganti sy akan bagi :- a) 2 akaun file hosting for 1 month b) avira antivir premium key 1 year c) RM 20 Tu je saya mampu...TQ =)
  3. papito

    Wanted Assignment IT - Pembangunan sistem maklumat

    nak tanya, sapa ada contoh assignment pembangunan sistem maklumat yang dah siap dalam bentuk softcopy aku nak beli nih
Top
Log in Register