tiket

  1. A

    To Sell 2 Tiket konsert Ed Sheeran live in KL NOV 14 2017

    Saya terpaksa melepaskan 2 tiket Ed Sheeran live in KL NOV 14 2017 :( Lokasi Axiata Arena, free standing, umobile zone. Reply or PM me nearest offer mengikut harga pasaran seperti di viagogo website dalam attachment screenshot. Location KL. First come, first serve. #edsheeran, #dividetour...
  2. L

    Wanted Ticket to opening sukan sea 2017

    Siapa ada jual tiket opening sukan sea boleh whastapp sya 0178256072 Mahu beli 4 keping tiket. Tq.
  3. N

    Wanted Tiket IMKK. Siapa ada lebih?

    Salam semua. mengikut tajuk, ada sesiapa beli tak tiket yg harga promosi beli 5 (general sit) rm999 tu? ada lebih tak? nak beli la. saya mencari 2 atau 3 tiket.Harga terkini utk promosi website adalah rm247, kalau ada yg dpt lg murah dan x tahu nak jual kt siapa boleh jual kt saya. kalau...
  4. kingbeggar

    To Sell Ticket Murah..!!! UNIVERSAL STUDIO, LEGOLAND & HELLO KITTY

    [SIZE="2"]Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Warga CG...!!! Minta bantuan admin close thread ini
  5. ebumugo

    Wanted Tiket Diskaun Untuk ke Aquaria dan Petrosains serta Legoland

    Salam.... buat warga CariGold semua..:). mencari mana2 CGians yang dapat memberikan tiket diskaun untuk masuk ke aquaria dan petrosains..segala usaha anda diucapkan ribuan terima kasihh.. keperluan utk 8 Dewasa dan 10 kanak2.. boleh PM saya..:D
  6. lubukkuin5089

    Media player box dan tiket terbang malaysia

    menjual kotak media player beserta tiket terbang malaysia dengan harga rm290.00 dan free dua bulan untuk penerbangan....sementara stock masih ada harap maklum... sms atau call 0132939437 @ 0193419119
  7. boblynn02

    Wanted Tiket Ke Universal Studio Singapore

    ... 2 dewasa... 2 kanak2 (umur 4 tahun dan 7 tahun) Nak gi pada 2 September 2013 Ada sapa2 leh dapatkan harga diskaun? :D ..
  8. N

    To Sell Tiket bas ke kota bharu

    Salam .. saya ingin menjual semula tiket bas ke kota bharu dari hentian putra kerana tidak mendapat cuti.. tarikh 04/08/2013 pukul 10.00 pagi bas transnasional.. siapa cepat dia dapat tiket ada1 keping je.. jika berminat kol @ whatssap saya 0192546678
  9. S

    To Sell Tiket Desa Water Park

    a'kum... kawan saya ada tiket desa water park utk dijual. beliau minta tolong saya iklankan.ada 3 tiket boleh digunakan untuk dewasa atau kanak2. nak jual RM15 je utuk setiap tiket. tiket valid sehingga 26.7.13. harga asal tiket dewasa RM30, harga asal tiket kanak2 RM20. boleh check kat website...
  10. S

    To Sell Tiket ke Desa Water Park KL, nak jual murah2

    a'kum... saya ada tiket desa water park nak jual sebab tidak sempat nak pegi. dewasa RM25 (harga asal RM30) kanak2 RM15 (harga asal RM20) masih ada 3 tiket dewasa n 3 tiket kanak2 saya jarang masuk sini so boleh emailkan sebarang pertanyaan di [email protected] or 012-2816472 butir2...
  11. N

    Wanted Tiket Perlawanan Bola Sepak Malaysia vs Indonesia

    Ade sape2 yg menjual tiket malaysia n indonesia.sy perlukan 2 tiket pm sy,
  12. Z

    Wanted Tiket F1 Malaysia

    ada x sape2 yg nk jual tiket f1 murah2..
  13. BeritaGempak

    Wanted Tiket Malaysia vs Singapore

    Ade jual lagi tak tiket ni kat stadium?? pagi-tgh hari tadi bukan panjang menggila2 beratur.. last2 kaunter ckp HABISSS.. berkecai hati nk gi tengok:(:(
  14. B

    Wanted Arsenal or Chelsea ticket for sale??!!!

    OMG forgot to buy these tickets for my BF..he is soooo going to be pissed with me!!!! :(( went to 1 utama yesterday early in the morning to get it but all SOLD out!!! pls pls tell me where else can i get it???
  15. GT

    Wanted Tiket Final AFF Suzuki RM 50 (Grand Stand)

    Salam, ada yang memiliki lebihan dagangan tak? Nak beli barang 2 ketul saja...:))
  16. mydeuter

    Wanted Tiket Bola Final Malaysia - Indonesia Piala Suzuki

    salam, siapa tahu bila tiket dah start dijual ?
  17. mr_lufias

    To Sell 2 Tiket Konsert Double Trouble

    Salam Semua... Short notice jer nie.. saya ade 2 tiket konsert double trouble (1 Mei 2010).. nak jual sbb saya tak dapat nak pegi ke konsert atas urusan kerja (Last minute bos suruh outstation la plk) sabo je la... saya boleh dihubungi di talian: 013-2333264 (Saiful).. saya berada di Putrajaya..
  18. herokicap

    Wanted Tiket konsert M.Nasir

    ADA TAK SESAPER NAK JUAL TIKET M.NASIR MURAH2? KALAU ADER PM SAYA SEGERA LEH TAK?:"> http://www.ticket2u.biz/Events/KonsertAlamMuzikMNasir/tabid/63/Default.aspx http://online.ticket2u.biz/consumer/EventDetails.aspx?Shows=61 KOT ADER LA YG DAPAT TIKET FREE,TAPI TANAK G, LEH LE JUAL KAT AKU HEH
  19. hannuz1010

    To Sell Tiket bas Eagle Express ke Kuala Terengganu

    Stesen bas EAGLE EXPRESS di shah alam seksyen 17 masih ada tiket ke kuala terengganu 24/9/2008 kul 10pm....tgal 2 tiket je...lain da abis....Beli di kaunter Eagle express...last call....cepat2...kol 0176995719 sape nak...tgal 2 jer...rege 30rgt..kalo tak caya leh tgk ic aku....manela tau aku...
Top
Log in Register