tapak perniagaan

  1. J

    To Sell Ruang/Tapak niaga 8ft X 6ft utk Disewa di Kelana Jaya.

    Kepada sesape yg ingin mencari tapak niaga di area kelana jaya atau Petaling Jaya. Lokasi adalah di Blok A Plaza Glomac(bangunan pejabat imigeresen kelana jaya). Konsep perniagaan adalah sama seperti pasar malam/uptown. waktu perniagaan adalah dari 9pg ke 6ptg.Dibuka setiap hari. Sewa harian...
  2. O

    To Sell Kiosk Burger

    Gerai Mat Salai untuk dijual, package termasuk seperti senarai berikut:- a) Gerai fully aluminium (portable - kancil) b) Payung c) Alatan memasak & apron + caps d) Tong Gas e) Fryers f) Freezer g) Ice Blender Harga boleh di bawa berbincang, bagi yang berminat boleh call/whatup saya di talian...
  3. T

    To Sell Sewa Booth Niaga di UPM,Serdang pada 15-17 Mac 2013

    Rakan carigold dihormati, Saya selaku wakil pihak jawatankuasa program ingin menjemput tuan/puan menyertai PUTRA CANSELOR CARNIVAL 2013 DI UPM,SERDANG yang akan berlangsung pada TARIKH : 15 – 17 Mac 2013 (Jumaat- Ahad) MASA : 8.00 PAGI - 12 MALAM TEMPAT : Padang Sofbal,UPM dan Kolej Canselor...
  4. T

    Wanted Tapak untuk mesin air RO

    salam semua, saya ada satu mesin air RO. nak cari tapak untuk letak. Saya akan sewa dengan tuan/puan dan ada agreement. kriteria : 1) ramai orang (kedai/flat) 2) selamat (taknak la nnt mesin kena pecah) 3) shah alam diutamakan itu je. terima kasih semua. :)cgrock p/s : kalau nak beli mesin2...
  5. E

    To Sell Siapa nak bagi tumpang booth berniaga

    Saya nak buka promotion booth untuk promote internet product. Siapa yg boleh bg saya cadangan tempat atau pun sudi bagi tumpang dpn shop lot or di mana-mana saja. Juga dialu-alukan mereka yg ada contact utk dpt permission buat promotion di kawasan private college area Johor Bahru sahaja. Sila...
  6. m0rFez

    To Sell Deleted

    Deleted...
  7. eboss

    Wanted Dah ditutup

    ----------------
  8. goldtrack

    To Sell Tapak berniaga di Asia Cafe, Kota Damansara untuk di sewa

    kepada sesiapa yg berminat untuk menyewa tapak niaga di asia cafe kota damansara sila hubungi saya .tempat strategik ramai orang datang makan dan lepak ,di bukak 24 jam ....sila hubungi saya untuk mengetahui kadar sewa bulanan dan urusan seterus nya 0199633912 (direct owner kedai ada lagi 5...
  9. M

    Wanted Booth konvo uitm

    Mntak jasa baek tuan-tuan kalau ada sapa nak share atau tahu camna nk apply booth time konvo kt uitm masa konvo??
  10. sahran4441

    Wanted "Yard Store" untuk disewa/individu&syarikat yg uruskan kenderaan turun dr kapal

    "Yard Store" untuk disewa/individu&syarikat yg uruskan kenderaan turun dr kapal Salam.. saya tgh mencari : Mencari "Yard" area lembah Kelang untuk Di sewa utk park kereta kapasiti dalam 200 buah. 1) Kalau bo yang berbumbung . 2) pagar betutup. 3) ada jaga. ---------- Di samping itu saya...
  11. eboss

    To Sell Pasar Lambak Di Kuala Lumpur akan dibuka

    SUMBER Kami akan menganjurkan aktiviti perniagaan untuk disertai oleh warga Lembah Kelang. Lokasinya adalah seperti berikut: Lokasi Perniagaan : Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur Landmark: Berdekatan dgn bangunan Celcom, TH Selborn, PERKESO. Jumlah lot : 150 gerai Tarikh mula : pertengahan...
  12. B

    Wanted Mencari Booth Untuk Disewa

    Saya sedang mencari booth untuk disewa di sekitar kuala lumpur. - Berhampiran bangunan kerajaan - Sewa untuk 3 hari - Sewa yang murah - Hanya perlu booth bersaiz kecil sahaja Jika ada sila PM atau sms 019 3688031
  13. man_spaq

    To Sell Karnival Ramadhan Teratai 2010 --- tapak berniaga

    Sesiapa yg berminat utk bukak gerai pada bulan puasa nih...leh roger aku...kekosongan byk lagik... Participation Cost RM1000 utk jual makanan & minuman Canopy size 6 x 6 sqf (lepas habis bazar...canopy akan jadi HAK SENDIRI :)cgrock:)cgrock RM2000 utk jual baju dsb Canopy 10 x 10 sqf (include...
  14. MrLey

    Wanted Tapak Perniagaan UpTown Shah Alam

    Salam CGrian semua. Den sedang mencari tapak untuk dijual atau disewakan (sebahagian) di UpTown Shah Alam. Den dengar memang ada yang nak jual tapak tapi tak dapat contact person. Kalau ada bleh PM den atau emel ke mrley4848[a]yahoo.com. Den ada di sekitar UpTown hampir setiap hari...:D
  15. C

    To Sell Sewa booth meniaga di Flea market rm30 jer

    =D>=D> sEwa Booth murah kat Summit USJ sempena ScHool HoliDay... Sesiape yg berminat nak joint meniaga kat flea market ni, bleh confirmkan booking sekarang. kalau yg nak pindah, nak clearkan store ngan anak2 time cuti2 ni, student yg nk cari extra income, nak tunjuk skill yg creative -...
  16. capiten

    To Sell Tapak niaga untuk disewa

    kepada yg berminat utk berniga pada 1/11/2009 di stadium pancarona putrajaya boleh la menghubungi saya.. pada hari tersebut ada match utk khairul azman... game start pada pukul 9am hingga 5pm.... ber minat boleh la menghubungi saya... 0182000159. kadar sewa rm90. utk info leh la ke sini...
  17. blueswifter

    Wanted Tapak Buka Carwash + Pekerja di Gombak

    Saya mencari tapak untum membuka car wash di sekitar gombak. Sesiapa yang ada maklumat atau bekerja sila hubungi saya di 014-6692850.
  18. amazinggold88

    To Sell Booth/tapak jualan untuk minggu perakaunan ukm utk di sewa

    Kpda sume rkn2 cg,sape nk sewa booth sempena mnggu perakaunan ukm,bleh bgtau aku k.mklmt sprti brkt : Tarikh : 27-31 julai 2009 masa : 9.00 pgi - 5.00 ptng tempat : Fakulti ekonomi dan perniagaan,ukm harga : Rm250 sesiapa yang berminat,bleh hubungi aku k.brng2 yng bleh dijual ape2 jek.mknn...
  19. jantan sejati

    Wanted Tapak Downtown Cheras

    Salam, sesiapa yang nak jual tapak di downtown cheras maklumkan pada sy. Sy sudi membelinya jika kena pada harganya. terbuka juga jika anda ada kwn, sedara yang ingin menjual tapak tersebut. baru2 ni ada yang jual dgn harga RM 2000 tapi sy terlewat. jadi jika ada info yang ingin menjual, sila...
  20. gambatae

    Wanted Mencari kiosk / stall area jb

    HI ALL, ADA SESIAPA KAT SINI YANG TAHU KAT MANA NAK CARI STALL / KIOSK YANG HARGA BERPATUTAN DAN KAWASAN RAMAI ORANG. SIAPA AGEN KAT SINI ATAU OWNER BOLEHLA REKEMEN. :):) NAK JUAL ALAT KOSMETIK DAN KECANTIKAN, KALAU BOLEH TEMPAT YANG RAMAI ORANG BUMIPUTRA KUNJUNGI.:)cgrock THANK YOU.
Top
Log in Register