tanah merah

  1. SharmCos

    Wanted Mencari tanah bukit/merah atau pasir sungai untuk diusahakan di utara tanah air

    Tolong cari bagi pihak (sebab depa x reti sgt online2 ni :p ) Sesiapa yang ada tanah bukit atau pasir sungai yang boleh diusahakan (korek jual la) habaq mai na. Permit apa semua akan diuruskan oleh pengusaha. Lokasi sekitar utara tanahair. Lokasi2 lain boleh dipertimbangkan. Boleh Whatsapp...
  2. JAYPB

    To Sell Servis menambak tanah merah

    kami menyediakan servis menambak tanah merah kawasan parit buntar dan sekitarnya harga tanah merah selori RM96 siap bagi rata sekali
  3. K

    Wanted Tanah Merah Batu Pahat

    Slm..sy mencari owner tanah bukit/merah yg hendak dirata kan tapi tida tempat utk di buang .sy nak buat tambak tapak umah...sila PM sy dgn harga yg berpatutan..kalu free lagi bagus..
  4. Brad Pitt

    Wanted Tanah Merah

    Haloo...ada sapa2 tahu mana nak ambil tanah merah ,atau sapa2 yg jual.aku nak pakai sikit,tak byk dlm 1 lori yg 1tan punyer.kalau bole bg rate sekali.Lokasi aku kt Selayang.tq:D
  5. T

    To Sell Pasir Lombong Dan Tanah Merah Untuk Dijual

    Kepada Sesiapa Yang Berminat Untuk Membeli Tanah Merah Dan Pasir Lombong Sila Hubungi Saya Di Talian 012-5241116. Harga Boleh Dirunding. Jualan Secara Lump Sum.
Top
Log in Register