Wanted Mencari tanah bukit/merah atau pasir sungai untuk diusahakan di utara tanah air

CG Sponsors




SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
959
Reaction score
72
Points
20
Tolong cari bagi pihak (sebab depa x reti sgt online2 ni :p )
Sesiapa yang ada tanah bukit atau pasir sungai yang boleh diusahakan (korek jual la) habaq mai na.
Permit apa semua akan diuruskan oleh pengusaha.
Lokasi sekitar utara tanahair.
Lokasi2 lain boleh dipertimbangkan.
Boleh Whatsapp 013-5542291 (Whatsapp sahaja, xleh call/sms sbb nmbr tu dah tak guna utk call/sms :"> )

Terima kasih

:)cgrock
 
Sponsored Post

owurb21

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2012
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
Tt nak beli pasir ka nak usaha tanah tu?
Kalu nak pasir je aku leh adjust
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,967
Reaction score
7
Points
115
kalau nak pasir sungai blh roger.
site kt sg bernam.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register