tablets

  1. A

    To Sell Tablet Lenovo Yoga 10 inci

    10 inci. 2gb Ram, 32gb, ada simkad slot, 9000mah batteri RM550 0132120647
  2. kasem_hashim

    To Sell Samsung Galaxy Tab A2 8.0-Inch LTE [16GB] 2GB Utk Dijual RM650 (nego)

    UNTUK DIJUAL RM650 (nego) HARGA MARKET RM 1129 WHATSAP : http://www.wasap.my/+60169735143/SAMSUNG WHATSAP : 016-9735143 ITEM DI BELI PADA JAN 2019 CONDISI 9/10 Overview 8.0 Inch TFT Display 1.4GHz Quad-Core Processor 2GB RAM, 16GB Internal storage 8MP Main, 5MP Front Camera Single...
  3. M

    To Sell SAMSUNG TAB A 6 SIZE 10.1" (2016) LTE UNTUK DIJUAL SECOND HARGA RM550

    http://www.wasap.my/+601162764942/SAMSUNGTAB Phone Number: 01162764942 Category: Mobile Phones & Gadgets (For sale) Subcategory: Tablets Location: Perak Area: Kampong Gajah Condition: Second-hand (Used) Ad Title: Samsung Galaxy Tab A 6 SIZE 10.1 (2016) LTE Description: SAMSUNG TAB A 6 SIZE 10.1"...
  4. ambatra

    To Sell Samsung Galaxy Tab A 10.5" (2018)

    Samsung Galaxy Tab A 10.5" 2018 for sale new SME unit 1.8GHz Octa Core Processor 8.0MP AF Camera with Flash + 5.0MP Front 3GB RAM + 32GB Memory 7300mAh Battery Dolby Atmos Sound Effect Full HD playback & Recording Retail Price RM1,699.00 My Price RM1,250.00 Save RM449.00 interested can ws me...
  5. raynasofia

    Wanted Perlukan pembekal bagi MacBook dan Samsung Tab S3

    Salam semua Saya perlukan pembekal bagi satu unit MacBook (harga sekitar RM3200) dan Satu unit Samsung Tab S3. Bekal untuk sekolah dan boleh menerima kaedah PO. Jika ada bole PM saya secepat mungkin. Nanti saya share details. Tqvm.
  6. U

    Wanted Buying all used gadget/ membeli phone,laptop,camera,tablet terpakai 0129700387

    -Gadget Lama/terpakai dah tak guna? -Kecemasan? ingin upgrade? Perlukan CASH segera? Kepada sesiapa yg nak jual gajet lama dan terpakai untuk dapatkan cash segera, kami akan beli dari anda dgn harga yg berpatutan bergantung kepada condition dan spec barang Antara barang yang kami membeli...
  7. airi

    To Sell Acer Iconia One 8 16GB (NEW) RM400

    Tab untuk dilepaskan Keluaran Nov 2017. Plastik pun belum bukak Dapat free gift (dah ada ipad mini) Harga termurah di pasaran! RM400 sahaja Sim xboleh masuk. Spec macam dalam gambar iklan di MUDAH COD di Giant Prima Saujana Kajang Pos pun boleh (FOC postage). Ery 0106000877 WASAP
  8. theonesales

    To Sell APACER MicroSD 32GB + Download youtube mp3 = RM49

    APACER MicroSD 32GB + Download youtube mp3 = RM49 MP3 - or etc.....
  9. M

    Wanted Natsys Tablet Windows 8.1

    Assalamualaikum, ada sesape yang sign up package streamyx dapat tablet jenama Natsys, kalau tak nak pakai boleh jual kat saya, tengah mencari tablet ni. Boleh pm price Lokasi : Kuala Lumpur Contact : PM
  10. may4ver

    Wanted Tablet 7" & 10"

    assalam ada tak sapa nk jual tab 7" 10" murah2 ye...nk belikn utk anak.... klu ada nk 2...sbb klu 1 akn bergaduh nnti... cod [email protected] used pun ok, asalkn masih elok
  11. NightFury

    Wanted Asus fonepad 7/8

    Salam sedara sedari sekalian, ada tak sesiapa jual asus fonepade 7/8 dengan harga kasih sayang(2ndhand) atau tab tab yang kualiti baik dri segi performance .. saya nak beli dengan harga Bajet Rm300 kebawah..:)cgrock
  12. U

    Wanted Pajak Gadai dan Membeli Laptop Phone Camera Tablet / Mortgage and Pawn 0129700387

    Kecemasan? Perlukan Wang Tunai Segera? Kami menerima Pajak/ Gadai/ Cagar pelbagai barang IT Gajet pada harga yang berpatutan dengan pasaran. Antara barang yang kami menerima pajak adalah: - Laptop / Notebooks (iMac/Macbook/Apple/Mac...
  13. ahib0205

    Wanted Tablet 10 inci + 3G

    Ada yang nak jual Tablet 10 inci + 3G? cod shah alam
  14. M

    (Q & A) Skrin tablet acer iconia a200 pecah

    Assalamualaikum. Tablet boleh function lg. Ada sesape tau kat mana nak repair? Kos brp? Dah tanya Acer RM750, mahal sgt lak. Kat Pertama comp. xde buat Acer ni. Ada cdgn apa nak buat dgn tablet ni? In case x berbaloi nak repair. Tq.
  15. Ishak05

    Microsoft Surface RT Tablet

    Surface RT Tablet for Sale. As'Salam.... Saya hendak jual windows tablet RT siap dengan touch pad cover (keyboard) masih baru belum guna lagi:D:D:D RM1200.00 COD Melaka. H/P 0176237834. Product Type: Windows Tablet Flash Memory Capacity: 64 GB Processor Manufacturer: NVIDIA Bluetooth: Yes...
  16. MaryamBatrisya

    Wanted Adaptor Acer Iconia Tab A701

    Assalamualaikum Saya mencari adaptor untuk tab brand acer model A701 yang original,jika ada atau tahu dimana ada jual ke minta tolong inform pada saya. Boleh pm harga atau tulis disini saja..
  17. N

    Wanted Tab 3 second

    Askum warga cg..kalau ada sapa2 nk jual tab 3..offer la sy k...ape2 [email protected] 0172261612
  18. A

    Wanted ASUS Padfone 2

    Kepada sesape yang nak jual Asus Padfone 2 sila hubungi saya segera. Pembayaran COD. 0196816383 - BURN :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  19. F

    To Sell Urgent - Tablet 8gb 2 camera

    [gambar kabur tangkap guna hp biase] !!URGENT NAK JUAL!! Tablet PC Pakai baru seminggu. Nak jual sebab tersalah beli, nak beli yg boleh call dan sms. Tapi terbeli yg ni. Memang puas hati guna yg ni, main game, guna internet semua ok. kamera depan belakang. Ni info dia.. Brand : Jonix UltraPad...
  20. M

    Wanted Products copy atau clon yang berkualiti

    saya minat nak beli barang barang clon atau copy yang berkualiti dari china atau tempat lain seperti korea.. barang barang seperti tablets,, smartphones dan lain lain lagi.. no mobile saya-- 0193629402
Top
Log in Register