surveyee

  1. wakaka

    Wanted Servis Data Collector Utk Thesis (Shah Alam)

    Assalamualaikum warga CG, Mohon sesiapa yg tahu atau menjalankan servis data collector utk student PhD buat thesis,sila komen atau boleh PM saya. Saya memerlukan dalam 300 valid data. Di bawah adalah link untuk questionnaire...
  2. pecintanya

    Wanted [SELESAI] Tolong Isi Borang Survey..1 Survey = RM 1

    URGENT 1 survey mempunyai 42 soalan.. tajuk survey : KAJIAN PROGRAM AKADEMIK DI ASEAN TERHADAP PEMBELAJARAN SEPANJANG HAYAT 1 survey di bayar RM 1. tidak kisah untuk click option yang mana.. YANG PENTING : sila gunakan nama yang sama untuk membolehkan saya kira berapa questionnaire anda dah...
  3. fanlee

    Wanted Tolong buat survey tentang syarikat rokok

    Salam semua cgrian aku perlukan 50 org utk arinie member aku keje kat syarikat serveY2 nie so ade compenie rokok ofer la suruh wat serveY member aku tengah cari org utk wat serveY pasal nak bezakan rokok mane yg best (korang x perlu rase just bg detail YG AKU PERLU SAHAJA jer) KORANG X...
Top
Log in Register