Wanted [SELESAI] Tolong Isi Borang Survey..1 Survey = RM 1

CG Sponsors




pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
URGENT

1 survey mempunyai 42 soalan..

tajuk survey : KAJIAN PROGRAM AKADEMIK DI ASEAN TERHADAP PEMBELAJARAN SEPANJANG HAYAT

1 survey di bayar RM 1.

tidak kisah untuk click option yang mana..

YANG PENTING : sila gunakan nama yang sama untuk membolehkan saya kira berapa questionnaire anda dah buat; tukar nama, tak dapat duit)

nak siapkan secepat mungkin sebelum pukul 8 pagi esok..

sesiapa yang berminat,boleh terus buat..

telefon terus halim-0132428252

survey akan di hantar ke email anda dan teruskan membuat
 
Last edited:
Sponsored Post

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
Survey hanya ada 300 set sahaja.. 1 set = 1 survey..

Sekiranya telah cukup 300,automatik akan tidak perlu buat lagi
 

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
bump untuk orang yang nak wat duit lebih..

ni bukan SCAM atau apa.. saya akan bayar mengikut survey yang di jawab..

berapa jumlah yang dibuat,saya ada datanya
 

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
sesiapa yang nak,boleh terus buat.. esok pagi saya akan bayar terus serta merta lalu maybank2u..
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
jwb survey on9 atau kne tulis?
subjektif atau pilihan?
 

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
jwb survey on9 atau kne tulis?
subjektif atau pilihan?
survey objektif.. soalan sama..

semuanya pilihan.. x perlu nak taip apa.. click sahaja.. kalau awak berminat,bagi email.. saya akan send terus..
 

aspil1

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
2,478
Reaction score
5
Points
25
8pagi ade 7 jam jek lg TT..huhu
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
dapat jwb 10 survey pun jdi la duit poket..
 

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
yang penting nama sama.. lepas awak dah buat,bagitau nama samaran awak.. berapa survey awak buat,datanya ada di saya.. kalau buat 10 - saya bayar rm10.. xde delay2 payment.. saya akan terus bayar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register