sport rim

  1. Zunan

    Tukar sport rim motor baru

    Salam.. Sekarang nie dalam proses untuk tukar sport rim motor lc yg biasa.. Boleh x otoi2 bg pandangan sport rim apa yang tahan lasak n terbaik.. Bajet dlm rm 350 untuk sport rim.. Sport rim asal depan dah retak kes langgar lubang.. Hu hu.. Terima kasih atas pandangan otai masih berbisa...
  2. namkin

    Wanted Sport rim 15" Honda Accord SV4

    assalamualaikum.. berdasarkan tajuk threat di atas..Saya sedang mencari2 sport rim 15" utk di pasang kat honda accord sv4.. sekarang ni tgh pakai rim 16"..atas faktor tayar 16" yg mahal dan berasa berat , saye berkira2 ingin menurunkan nilai inci kpd 15".. sesiapa sahaja yg nak jual rim atau...
  3. aloy5513

    Wanted Rim perodua viva (standard/sport rim)

    salam, harap dapat bantu saya mencari rim viva standard atau sport rim, dalam lingkungan rm300 ke rm 400 sekali dengan tayar dlm 60% keatas. sekian terima kasih.:):)
  4. bobmudah

    Wanted Rim standard Kancil 12 inch CLOSE

    salam semua..ade tak sesapa yg nak jual rim standart kancil 12inch..kalo ade pm kawan ye..thanks..
  5. K

    Wanted Rim center cap untuk rim JRD 17"

    salam..sedang mencari rim center cap untuk rim JRD 17 inch.. atau pon ade tak sape2 tau mane2 kedai yg ade jual rim center cap ni.. thanks:)
  6. eboss

    To Sell Jual kereta sambil membantu anak yatim

    3 Hari lepas aku terjumpa kat mudah dot my 1 iklan..lepas aku buka rupanya depa nie sebuah NGO yang menguruskan anak anak yatim Di Kajang ajer..belakang area RESTORAN PERANTAU...untuk sumber kewangan depa buat bebagai business...tak mengharap sumbangan saja. Antara biz yg depa buat ialah jual...
Top
Log in Register