skybox/openbox

  1. K

    Wanted Mencari power board Skybox F3

    Siapa yang ada jual power board skybox F3 boleh PM . Tq
  2. A

    Wanted Skybox/Openbox

    Merujuk tajuk di atas, Saya ingin membeli Skybox atau Openbox tanpa ccam :)) tuan puan boleh replay thread ataupon pm saya. COD Penang diutamakan :-?
  3. oldskoolrocka

    Wanted Skybox or openbox 2nd hand

    Salam.den mencari used skybox or openbox.sape2 yg dah bersara dari bidang cline or dah upgrade box boleh la jual kat den :D:D kalau ada boleh wasap 019 7000531.tq
  4. muhammad82

    Wanted DONGLE WIFI Skybox F5

    Salam smua....ada agen yg jual dongle wifi skybox f5?....terima kasih
  5. Skyvwalker

    Wanted Remote f3s

    Salam all, Saya mencari remote control Remote f3S, sesape ade jual di area JB, :D need urgent sblum 22hb di area jb
  6. bagcrew

    Wanted Skybox with cline

    Salam... hello warga CG... saya mencari skybox dan cline...cline yg stabil kalo boleh area penang lah, senang nak COD trus.. harap kawan2 yg pakai boleh jugak rekomen eyhh:D:D:D As soon as possible wasap sahaja - 019-355.2971 kol sms sahaja - 014-253.5787
  7. A

    Wanted Skybox / Openbox 2nd hand

    aku nk carik skybox ke openbox yg seken punya..kalo boleh kondisi masih cun cod area selayang rawang :D:D sesiapa nk tolak bgtaula ek thanks:)cgrock:)cgrock
  8. oldskoolrocka

    Wanted Ingin membeli Skybox F3/F5 2nd hand

    salam.den mencari skybox f3/f5 2nd hand.mau 2 bijik.kena harga angkat terus.urgent kalau ada yang nak jual 2nd hand whatsapp saya .no phone ada kat bawah ya terima kasih
  9. azriusre

    Wanted Skybox 2nd hand

    Salam semua.. Sapa sapa yang ada Skybox yang dah tak digunakan tapi masih dalam keadaan baik saya nak beli pasal box saya dah lingkup.Kalau boleh COD area Penang, Sg Petani,Kulim....kalau ada pm harga ye jangan le mahal sangat:D:D
  10. muhammad82

    Wanted Remote skybox f5

    Salam semua, kat mana nak beli remote skybox f5?
  11. A

    Wanted Decoder openbox/skybox/dreambox second-hand

    Assalam...sy sedang mencari sebarang jenis box decoder satelit openbox/dreambox/skybox atau yg sewaktu dengannya utk kegunaan segera kerana box sy telah rosak. sesiapa yg berminat nak jual murah2 tu sila pm/whatsapp sy 01138951458 atau email sy [email protected]
  12. alep_tk

    Wanted Nak cari Skybox

    Salam warga CariGold. Nak cari Skybox and boleh assist utk pasang sekali. Area Seremban. Actually dah baca kat forum2 dalam carigold ni tapi poning baca. Cer sesapa seller PM or reply thread ni untuk pecerahan lanjut. Condition skrg, nk tutup astro and pakai skybox sbb ada unifi.
  13. may4ver

    Wanted skybox @ openbox 2nd

    Assalam, Sapa ada nk letgo [email protected] box murah2. Nk try guna dulu. Bb nnwbes. Tkt problem. 0125778002
  14. NoobFTT

    Wanted Skybox F5/F5s

    Hi CGrians... Den ni NOOBies :eek: Den ni berhasrat nak beli skybox ni.. den nak tanya sapa yg ada jual skybox ni.. apa beza f5 dgn f5s ni.. channel apa yg boleh dapat?? nak langgan kt sapa channel tu? bulan2 bayar kat sapa? cline tu benda apa? :-? :-? Kalau boleh den nak yg COD...
  15. korum

    Wanted Skybox + clien acc 1 year

    Aku nak sebiji skybox sekali pakej clien acc untuk setahun dgn segera mgkin.. skybox xkisah jnis apa.. yg pnting ada warranty tmasuk la clien... skybox da siap setting tggu ccuk jer... :D:D. So masta yg jual bole pm / whatapp ke 012 tiga tujuh lima 0 lima 0 tujuh... :)...
  16. B

    Wanted Skybox F3 USB Dongle

    Salam sejahtera warga cari gold. Saya ingin membeli USB dongle KOTAK LANGIT F3 dengan segera. COD di KOTA BHARU atau di area KELANTAN amat laa diperlukan. Terima Kasih CG! :D
  17. A

    Wanted Skybox F5 remote Control

    sape ade jual area penang :(( pos laju dah cuti :((
  18. crazystuff

    Wanted Skybox f3 remote

    Nk beli 1 unit skybox f3 remote sahaja. Klu ade sesiapa nk jual sila pm saya no talipon anda. Klu ade Whatsapp/Viber lg sng. T.Kasih :)cgrock
  19. Zahar Julietbravo

    Wanted Skybox dan piring

    Salam rakan2 cg. Aku tengah mencari kotak langit dan dulang untuk dibeli. Try search juga dlm forum tapi tak jumpe. Kalau boleh COD Johor Bahru. Terima kasih atas keperihatinan anda :)cgrock
  20. kelempap

    Wanted Skybox F3/F5

    baru or second...seller yang ada stok bole pm..or wasap 0I7 255 2592..
Top
Log in Register