servis baiki desktop

  1. F

    Wanted Servis komputer

    Assalamualaikum,saya nak servis komputer saya. adatak sesiapa di kawasan Banting ,Telok Panglima Garang dsb yang boleh format komputer.
  2. -=X=-

    To Sell Perkhidmatan Membaiki/Service Notebook & PC serendah rm30

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada warga CG:) Saya menawarkan perkhidmatan Membaiki & Service Laptop atau PC. Antara service2 yg ditawarkan -Reformat Windows XP/7/8/10 + Basic Software + Backup Data = RM30 -Reformat Windows XP/7/8/10 + Basic Software + Backup Data + Fan Cleaning...
  3. matramlee

    Wanted Hard Disk Specialist Service

    hdisk sy dh rosak..dye detect dkat CMOS tuh...tp dye x kuar kt my computer..so sy xleh explore file2 sy dlm hdisk tuh...ble scan disk,,mmg bnyk gile bad sector...scandisk smpai sehari lebih baru siap..tp hampeh...xjd ape...ttap xleh pakai jugk hard disk sy...cmne ek...perlukan bantuan sape2 yg...
  4. 8_Rash_8

    Wanted Mencari Kursus Baiki Laptop atau Komputer

    Salam sejahtera, Saya berminat untuk belajar baiki laptop seperti baiki motherboard, LCD, keyboard, fan, soldering dan lain2 komponen. Begitu juga dengan PC spt CPU dan monitor. Jika ada kursus yang berpatutan harap dapat kita kongsi bersama. Kalau ada certificate lebih bagus. Terima kasih
  5. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  6. P

    Wanted Perlukan servis membaiki Mac/Apple computer

    Salam, Teman nak meminta sesiapa di sini yg boleh membaiki komputer ibook G4 utk tampil ke depan kerana khidmat anda diperlukan utk memasang motherboard terpakai yg akan teman beli dari US. Sila pm teman kpd sesiap yg berkenaan. Terima kasih.:D
  7. 3

    To Sell Perkhidmatan Baik Pulih PC /Notebook

    Kami menawarkan perkhidmatan baik pulih & Upgrade untuk Notebook, Desktop PC, Workstation PC, & Server. Perkhidmatan lain yang kami tawarkan :- Network Troubleshooting. Network Implementation & Installation. Software Upgrade. Full System Backup. Major Servicing, Maintenance, consultant...
  8. 3

    To Sell Computer Service & Repair

    We provide a Quick & Efficient Computer Repair & Servicing for any brand available on market. Services Provided by 3dfx: Repair, Service, & Upgrade for Notebook, Desktop PC, Workstation PC, & Server.Network Troubleshooting.Network Implementation & Installation.Software Upgrade.Full System...
  9. eboss

    Wanted Perlukan on site PC service - Bangi

    PC aku macam ada problem sikit. Plan nak reformat semula. Sapa leh mai buat kat kedai aku di Bandar Baru Bangi sila call aku. malas lak nak cabut2 hantar pi kedai. :D
  10. N

    To Sell ICT and Computer Services

    Kepada semua rakan forum, disini ada sedikit pengenalan dan info ; Neeze Dot Com terlibat dalam perniagaan di bidang perkhidmatan. Antara bidang perkhidmatan yang terlibat adalah;  ICT, Software Development and Computer base Hardware Trading  Web-base system  Portal  Programming  Data...
  11. B

    To Sell REPAIR PC/Notebook area Shah Alam

    ops..maaf ye tumpang bisnes..kalo tak buleh mod tulung buang la ye... sape2 nk format laptop/pc, nk repair ke, ape2 je la, cube tanya hassan 012-9680132, duk kat sek7 shah alam. kalo format laptop bese dia amik RM20-30 gitu...kalo gi kedai mau rm50..bagus gak dia nih, saya pun anto kat dia je...
Top
Log in Register