BTC USD 61,943.8 Gold USD 1,777.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

samsung note 2

  1. A

    To Sell Smartphone untuk dilepaskan (Note FE, Huawei Y6P, Note 2, Galaxy S3, Neffos C5)

    Salam & Selamat pagi semua, Kawan ada nak let go beberapa unit smartphone milik kawan...nak let go murah2 sbb nak clear space 3. Samsung Galaxy Note 2 (fully funtion cuma ada minor calar2) RM100 (reserved utk forumer CG) Tinggal Note 2 ni je satu lagi...COD waktu office hour area Bangi
  2. neo_laguna

    Wanted Faulty Samsung Note 2

    Assala'mualaikum. sy mencari faulty hp samsung note 2..sbb nak replace lcd hp yg cracked.pm tepi n make ur offer..tq..
  3. skafever69

    Wanted Mencari Samsung Note 2

    Assalam, aku tengah mencari NOTE 2 ori. Spec dia.. Note 2 yg rosak motherboard je.. yg lain ok.. tq CG ROCKERSSS
  4. S

    Wanted Hp Samsung faulty

    Assalamualaikum & salam sejahtera... jika ada sesiapa yang mempunyai nset rosak, macam samsung s3, note 2 atau sbgainya, boleh offer harga kat saya..saya nak beli.. tuan/puan boleh whatsapp saya : 0195149217 atau PM page FB saya : Gadget Zone Accessories sekian...
Top
Log in Register