BTC USD 47,944.2 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

psp

  1. joehem91

    Wanted Playstation 4 rege 1300-1400 nego

    sapa2 ada nak letgo bagitauuu ambo, area kl-selangor, kalau bole still under warranty, harga bole bincang. terimas!
  2. unclesadam

    Wanted Ps2 game

    Salam... ade sape2 yg nk jual game ps2.... kawan tgh cari ni... kt area umh kwn xde jual ni.... :((:(( Tolong pm kwn tq
  3. ferDJ92

    Wanted PSVita << RM600

    Assalamualaikum warga CG, Saya mencari PSVita dengan perkadaran harga dibawah RM600. COD area KL atau sewaktu dengannya. Sesiapa nak jual boleh try usha di thread bersama dengan gambar. Sekiranya berjaya menarik minat saya, anda akan mara ke peringkat seterusnya. *Tinggalkan PM kalau saya...
  4. vyner

    Wanted PS2 used

    Ok dah deal dengan bro Khairul :) Semoga dealnya berjalan dgn lancar :)cgrock Seller dah poskan :)
  5. mohdashraf

    Wanted PSP 2nd

    nak psp 2nd...bg hadiah kat anak buah yg sya plng syg skali...:p reply harga,condition... klu berbaloi sya pm anda...
  6. akmaal_flux11

    Wanted PSP TA-088 mainboard

    Salam kpd members carigold, aku ada psp 2k (TA-088V3 lau x silap)..baru2 nie psp aku brick..aku atu x leh pakai pandora battery...so, memang nak kena tukar board die...so, to all members, lau ade jual TA-088V3 motherboard pm la aku yer..aku dgr citer TA-088v3 non vision 5.xx harga die bawah...
  7. Drake

    Wanted Sony Psp slim 3006 full package

    sapa2 yg ada jual, atau tahu kat mana nak beli (area PJ/KL): PSP SLIM 3006, 8GB (color kuning atau silver) nak kena kasi hadiah kat anak sedara ni.. :p p/s: nak beli sebelum awal bulan depan..
  8. B

    Wanted Mencari Suplier PSP

    salam semua aku baru nak mula niaga psp tp aku tak tau nak cari suplier yg murah2 kalau ada maklumat boleh syer
  9. S

    To Sell Psp 1006

    PSP 1006 Warna Putih masih dalam keadaan baik.. memori 8 gb made in japan 1 battery 1 cable wayer software 5.00 m33-6 harga rm 350.00 serius buy sahaja...urgent nak pakai duit sudah jual....... area kuala lumpur dan selangor... call saya hafiz 0176893392
  10. M

    Wanted PSP Pandora Battery & 1GB MagicStick utk dijual

    sape leh tlg aku???
Top
Log in Register