Wanted PSP Pandora Battery & 1GB MagicStick utk dijual

CG Sponsors




Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
ko nak beli ke ko nak jual kalu batery psp2000 dengan memori stik aku ade jual
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
pandora bateri camne ye tp aku tengok kat packing dia ade tulis pandora
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
battery dia lagi gemuk dari standard punya battery....dia datang sekali dengan memory stick 1gb....untuk modified sahaja battery tu ....nak on tgk game pun xleh....ilmu untuk ko ni...
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
satu ilmu untuk aku thax bro tp nak tanya kalu bateri tu takleh untuk main games untuk ape ye modified vision je ke
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
satu ilmu untuk aku thax bro tp nak tanya kalu bateri tu takleh untuk main games untuk ape ye modified vision je ke
aha ...kalau ko update dalam internet version tu bole tapi tk stable coz memang modified n update kena guna battery pandora....kalau update dalam net bole tapi takut banyak game tak boleh main....
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
oo mcm tu baru aku paham
 
Sponsored Post
Top
Log in Register