psikologi

  1. N

    Seminar Rumahtangga AniAra : Ohh Laki Aku

    Assalamualaikum wbt, . Memperkenalkan...NEW ONE..The First Ever in Malaysia Seminar Ohh Laki Aku, The Missing Episode... . Seminar selame 3 jam ini akan reveal kaw2 seberape byk teknik2, taktik2 rahsia2, ilmu2 dlm memukau hasben msg2...plg berjaye...plg menjadi di abad ni... . Anda bakal...
  2. I

    Trading: Mind, Method Money

    Macam pernah dengar? Hehe... Saya Belajar daripada buku Dr Alex Elder - Trading for a Living dan Come into my Trading Room. Ini punya forum macam bincang banyak tentang Method ini, method itu sahaja. Kenapa tak bincang banyak sikit tentang Psychology? Adakah kerana banyak orange sini belum...
  3. Z

    Psikologi benteng untuk berjaya..

    Selalu lost dalam trading walaupun ada bermacam2 teknik?Adakah teknik yg diguna tak cukup bagus?Hari ini profit 50pip,esok lost 60pip..Tak konsisten dalam trading?Apakah yg menyebabkan anda tak konsisten? Tamak?Nak cepat kaya? Takut? Terburu2 memasuki pasaran tanpa melakukan analisa yg...
Top
Log in Register