printing label

  1. silentkiller

    Wanted Printing logo kotak

    salam semua warga cg.. ada tak kat sini yg boleh print logo di kotak? kotak dah ada.. waktu nak guna dah hampir tapi sy belum print lagi..tu yg terdesak..huhu sebelum ni deal dgn sesorang tapi last2 minit dengan mudah dia kata tak boleh.. sy di area kedah..kalau ada yg di penang dan...
  2. S

    Wanted Printing Label untuk Mineral Water

    Salam Saya nak cari sapa boleh printkan label untuk botol mineral water.. tujuan : untuk bday party.. Quantity : dlm 50-100 botol je.. kalau ada pm ya.. price : yg reasonable.. :D tq
  3. S

    Wanted Print Label untuk Botol Mineral

    Salam Saya nak cari sapa boleh printkan label untuk botol mineral water.. tujuan : untuk bday party.. Quantity : dlm 50-100 botol je.. kalau ada pm ya.. price : yg reasonable.. :D tq
  4. A

    Wanted Syarikat printing untuk cover album lagu (CD/DVD)

    salam, orang melayu yg ada buat servis ni sila pm saya bersama pricelist. ramai cina yang buat printing2 camni. mau cari orang melayu lah :)
  5. Bro_Izantie

    Wanted Servis printing label produk

    Salam.. Aku dalam proses dgn mertua aku nak buat bisnes cili kisar... jadi aku perlukan pembuat label untuk jenama cili kisar aku tu.. sesapa yg bole tolong, bgtau berapa harga keping. Nnti aku kontek...tq:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  6. multitrader

    Wanted Packaging and logo designer sila hubungi saya

    salam cg rians.. company saya tgh cari mereka mereka yang boleh membuat design packaging dan mock up untuk product essential food. buat product spotter and banner dan bunting juga leaflet. kepada sesiap yang ber kebolehan untuk design dan ada facilities buat mock up and printing silalah...
  7. ratusanRM

    Wanted Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!

    salam, sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den... beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK.... beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D den nak print logo skali :)paid:)paid
Top
Log in Register