plate kereta

  1. MUGENSEIKI

    Wanted Exchange number plate kereta baru dengan kereta lama

    Aku ada nak beli kereta baru (kereta nama aku) so aku akan dpt no baru..tapi aku nak tukar dgn no kereta lama (kereta nama wife). Ada sesiapa buat service nie dan berapa kos serta berapa RM dan berapa lama amik masa?. For fast respond ..boleh pm aku detail and contact number. Thanks
  2. D

    Wanted Nombor plate Wilayah Kuala Kumpur sebelum ada abjad belakang sekarang..

    aku plan nak beli motor, dan nak no plate wilayah, JPJ masih lagi ada simpan tak number sebelum ni mcm WXX, WYX, WYY, asal bukan number plate sekarang, number belakang aku tak kisah...yang penting number tu bukan yg wilayah sekarang ada abjad belakang...kurang cantik laa aku tengok yg skrg cth...
  3. Black Mamba

    Wanted No pendaftaran kenderaan 8

    Salam warga CG! Disini saya mahu membeli no pendaftaran kenderaan 8, kepada tuan punya atau agent sila pm harga terbaik. Contoh : WXW 8 - RM20k, JGK 8 - 15k etc. Terima kasih.
  4. P

    Wanted Plate AHB48

    Salam kengkawan CG..kalau sesiape knal pemilik no plate AHB48, tlg pm sy ye..sy nk beli no plate tu,kalau harga berpatutan.:)cgrock Terima kasih.
  5. R

    To Sell Plate kereta untuk dijual

    Flat kereta menarik untuk dijual..cak 55 harga 45 k. Bleh nego...berminat kontek 0139712715 atau 0179881250
  6. AzMiLLioNaiRe

    Wanted No plate "putrajaya" dicari!!!

    ADA SAPE2 YANG BOLEH TOLONG BELIKAN NO PLATE PERAK DEKAT JPJ IPOH X? AKU BG UPAH RM50 KALAU DAPAT HARINI!! SEKARANG AKU BARU CHECK AGY 458 HARAP DAPAT BERI MAKLUM BALAS SEGERA YA!!! SMS ME 013-3113930 :)cgrock:)cgrock
  7. vtec

    Wanted Check plate no PFN 3037

    kengkawan ada sapa dak leh cek nama ngan alamat owner plat kat atas, klu ada leh pm price brp utk service....:D
Top
Log in Register