BTC USD 23,452.6 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Nombor plate Wilayah Kuala Kumpur sebelum ada abjad belakang sekarang..

Duan82

Super Active Member
gem
Messages
5,964
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,964
Reaction score
750
Points
121
aku plan nak beli motor, dan nak no plate wilayah, JPJ masih lagi ada simpan tak number sebelum ni mcm WXX, WYX, WYY, asal bukan number plate sekarang, number belakang aku tak kisah...yang penting number tu bukan yg wilayah sekarang ada abjad belakang...kurang cantik laa aku tengok yg skrg cth w1234f, sekali tengok mcm number plate sabah plak. pertanyaan aku JPJ masih lagi tak simpan number2 yg org tak jadi ambil atau yg tempah tp tak jadi ambil yg sebelum number skrg? yang penting plate wilayah..mohon warga CG yg tahu..bagi pencerahan kat sini...
 
Sponsored Post

Duan82

Super Active Member
gem
Messages
5,964
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,964
Reaction score
750
Points
121
Bujet berapa tu.
Stok ada ja lagi.
Nak kepala wy? Kasi tau.

budjet macam mana tu bro? saya kurang faham...leh PM tak...kasi jelas...bukan number cantik pun saya nak. asalkan bukan number mcm ada abjad sekarang...yg number skrg..pening tengok PM broo...kalau ada number cantik pun...PM gak. urgent
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
165,806
Top Poster #7
Joined
Jan 13, 2009
Messages
165,806
Reaction score
22,750
Points
1,831
Awards
1
budjet macam mana tu bro? saya kurang faham...leh PM tak...kasi jelas...bukan number cantik pun saya nak. asalkan bukan number mcm ada abjad sekarang...yg number skrg..pening tengok PM broo...kalau ada number cantik pun...PM gak. urgent

pg jpj dulu..tanya cmne..standby rm310 jalan terus..xpyh runner2 ni buang duit je
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register