BTC USD 47,384.5 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pinjaman beli rumah

  1. Tips Pinjaman Perumahan - Bekas Banker Kongsi 10 Panduan Untuk Lulus Loan Rumah

    Tips Pinjaman Perumahan - Bekas Banker Kongsi 10 Panduan Untuk Lulus Loan Rumah

    Kebanyakan first-time buyers ni tak tahu faktor-faktor yang boleh jejaskan peluang diorang nak dapatkan pinjaman perumahan, macam skor kredit rendah, beli hartanah di luar kemampuan sehinggalah kepada tak submit dokumen sokongan yang betul! Macam kita sendiri faham, kalau pinjaman kena...
  2. C

    Platinum Triumph 8 - Need home buying help

    Greetings. Any contract specialist here? i need to apply lodging advance for an unit @ platinum triumph 8. Which bank can give MOST engaging bundle bargain? Credit product 297k. 30 years of advance tenure. For my particular utilize.
  3. sham1304

    Perlukan Loan rumah (black list)

    Salam, kalau ada sesiapa yg boleh tolong sila lah email ke kepada saya [email protected] prob: nak bli rumah tapi loan tak leps sebab ada ctos rekod. tq
Top
Log in Register