peti ais

  1. rozaidi

    To Sell Peti ais Toshiba gr-s195

    salam. saya bg pihak abang saya nk letgo peti ais Toshiba ni. barang masih baru lagi. dalam kotak. tak penah bukak pun. nk letgo dengan harga RM550 dan boleh nego lagi. sebab nk jual dh ada yg baru. barang kena collect sendiri kat opis abang aku di alamat No. 1 & 3, Jalan Perintis U1/52...
  2. G

    To Sell Peti sejuk Toshiba 2 pintu

    Salam Sejahtera tuk warga cg suma Disini saya nak iklankan peti sejuk toshiba 2 pintu (2nd hand yer) Toshiba GRM31MPD 290 Litres antara ciri-ciri dier * Hybrid Plasma Deodorizer * Multi Air Flow * Ice Twister Keadaan petisejuk memuaskan 7.5/10 Harga rm550 barang ni ada kat rumah adik di...
  3. A

    To Sell Jualan pindah rumah - barangan rumah

    slm semua..kwn nk pindah umah mls nk bawak brg2 dan nk tolak kt sapa yg berminat:- 1)meja makan 6 kerusi-RM350 2)peti ais 2pintu jenama LG vitamin-RM400 3)cabinet tv 4 kaki panjang-RM150 4)2 cermin dinding 1 square 1 panjang-RM250 5)hood dapur stainlesssteel-RM180 6)3 meja pejabat..buat anak...
  4. M

    To Sell Peralatan kedai runcit

    kami ingin menjual peralatan pasar mini di bukit pasir muar johor -gondola 40 unit( trmasuk dinding punya 10) -peti ais 2 pintu -peti ais 1 pintu -mesin parut kelapa -komputer -kaunter -rak rokok -dan macam macam lagi -boleh tengok2 dulu, -harga lelong RM12000, boleh nego sikit col...
  5. i4u

    Wanted Freezer terpakai

    salam cg sape ade nak jual freezer size bsr yg terpakai @ 2nd hand murah2 area gombak :D sms 012-6376515
  6. tudung87

    Wanted Peti sejuk, tv, dan mesin basuh di kedai elektrik murah di PORT DICKSON.

    salam... saya bercadang mencari kedai elektrik yang harga berpatutan di port dickson/teluk kemang. nak membeli peti sejuk, tv, dan kalo ada duit lebih beli mesin basuh. ada cadangan dari warga2 CG sekalian.. terima kasihhhhh..:):):) kalo dapat area teluk kemang lagi bagus. tapi, area port...
  7. L

    Wanted peti ais terpakai

    hello..ada x sape2 yg nk jual ke ada jumpe iklan ke..aku nk cri peti ais 2nd hand la..yg murh2 je..bajet 200 @less..aku kt shah alam je ni..tolong ek sape2 yg nk offer brg...da x atu nk cari kt ne da ni..nk dlm mse t'dkt..bye!
  8. J

    Whirlpool PUR Advanced Refrigerator Filter (4396710, T1RFKB1)

    Specifications: 4396710- REFRIGERATOR FILTER Replacement cartridge # T1RFWB2 for Model # T1WB2/ T1WB2LOperating Parameters: Temperature: Min. 33° F (.6° C) Max. 100° F (37° C) Working Pressure: Min. 30 psi (207 k Pa) Max. 120 psi (827 k Pa) Flow Rate: 0.5 gpm (1.89 Lpm) *This is a...
  9. S

    To Sell GDM Series - Glass Door Merchandiser, Swing Door Freezer

    Optional Features / Accessories, Up-charge and lead times may apply 230-240V / 50 Hz. Black exterior. Rosewood exterior. Stainless steel exterior. Black aluminum interior liner with black shelving. Stainless interior liner. 6" (153 mm) standard legs. 6" (153 mm) seismic/flanged legs. 2-1/2" (64...
Top
Log in Register