perodua kelisa

  1. flygrow

    Wanted Perodua Kelisa

    Salam warga cg. ingin mencari kelisa auto murah2 below 12k cash apa2 wasap ke 0122767815 tkot xon9 je
  2. syababulzahab

    Wanted [URGENT] Mencari Kereta Perodua Kelisa

    Assalamualikum... Sy tgh mencari sebuah kereta Perodua Kelisa untuk dibeli.. Detail seperti berikut:- Model: Perodua Kelisa Harga : bawah rm7k (cash) boleh bincang lagi Tetapkan Harga tuan-tuan.. kita bincang Gear : Auto Tahun : 2000 keatas Milleage: lagi rendah lagi baik Sesiapa yang...
  3. S

    Wanted Kereta Perodua Kenari, Viva or Kelisa 2nd Hand

    Hi Salam To all... Hari ni Kereta Keluarga di kampung rosak.. all decide to get new car... Sedang mencari jenis yg susah rosak.. spare part senang.. dan tak banyak meragam... Decide utk dptkan Kenari.. Viva or Kelisa... AUTO... Warna tak kisah kalau boleh putih... So ada tak kat sini or...
  4. M

    Wanted [CLOSED]Kelisa MANUAL byr CASH

    Minta tlg pada warga CGrian yg kenal atau ada di kalangan owner di sini yg nak jual kelisa manual, tahun 2004 ke atas, bawah 14k secara cash area KL atau SELANGOR shj..tlg contact sy segera ya! Terima kasih byk2..:)
  5. S

    Wanted Kereta untuk disewa kawasan ( NILAI / BANGI / SERDANG )

    Salam... Kawe ada kereta kelisa (manual) yang jarang2 pakai. Kalo ada yg bekenan nak sewa tu. leh hubungi kawe. Berada ni nilai/bangi/serdang). Call/sms/whatsapp : 0173828570
  6. pemain

    Wanted Getah hitam bumbung kelisa side kiri

    hello semua. saya mencari getah hitam bumbung kelisa utk bahagian kiri. basuh keta pagi adi, baru perasaan dh kena curi.. ada kalo, tlg pm.
  7. Diablo kartel

    Wanted Head kereta kelisa n pully

    salam buat warga CG... aku sedang mencari head kelisa 1.0 kosong standart dgn pulley skali... so sesape ade sila pm aku for best price.. nak secepat yang boleh..
Top
Log in Register