pendawaian elektrik

  1. I

    Wanted Kontraktor Wiring Area Sendayan

    Assalamualaikum, Ada sesiapa yang kenal dengan kontraktor yang boleh supply kipas dengan lampu dan buat wiring sekali untuk rumah baru? Lokasi rumah di Sendayan, N9.. Tujuan thread sebab nak compare harga. Kalau ada website lagi bagus :D
  2. mfs7875

    To Sell Membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal & elektrikal

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.., kepada semua rakan dan wakil2 dan kontraktor2 sektor swasta, kerajaan dan korporat, syarikat kami ada menawarkan perkhidmatan membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal dan elektrikal seperti:- -Air-Conditioner dari jenis Split unit...
  3. SF:Syukri

    Mencari Perkerja Eelectrical Wiring 3 Phase

    Asalam... Saya Mencari 4 Orang yang ada kelayakan atau Pengalaman paling kurang 1 tahun, dalam bidang Wiring 3 Phase.... Kawasan kerja Sungai Petani Kedah... yang tingal berdekatan dan tiada perkerjaan diutamakan... syarat kelayakan:- - Melayu Islam berumur 18 tahun keatas sahaja - Rajin dan...
  4. ocean gurl80

    Wanted mencari sesiapa yg pandai buat wiring kereta sekitar putrajaya, serdang,puchong,dsb..

    salam semua warga cg.. saya tgh mencari sesapa yg pandai buat wiring kereta.. aku nk kemaskan balik wiring kereta kt bawah steering dashboard kete aku yg sgt sgt berselerak..banyak wire yg tknk , tapi ada kt sana..menyemakkan mata je.. kalau ada sesapa yg pandai kemaskan balik dan adjust apa...
  5. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  6. noraini@azlan

    Wanted Tukang pasang lampu dan tukang rumah diperlukan. loc. tmn sura dungun

    salam to all 1. saya nk guna khidmat pemasang lampu dan kipas pada khamis nih 16/9/2010 di taman sura jati dungun 2. lagi satu tukang rumah untuk tukarkan tetingkap (pemegang cermin tingkap) dan juga untuk ganti pintu rumah. sila kontek nombor dibawah yer tq
  7. S

    Mod....Boleh close thread ni.......

    Info: Ada kawan aku, kontraktor TNB, perlukan seorang Chargeman A1.....gantung pun tak pe. Kalau ada kawan2 yg ada sijil tu tapi tak pakai, bolehlah pm aku. Tk.
  8. denyo

    To Sell Renovation and wiring

    salam 1malaysia. saya ada memberi khidmat sesiapa yg nak renovated rumah atau repair. wiring rumah bole hubungi saya. saya mempunyai khidmat kerja yg baik dari warga indonesia yg berpengalaman. harga yg berpatutan :D berbandingkan dgn harga contractor cina.:mad: sila hubungi saya 012-2612944...
  9. N

    To Sell Khidmat service aircond and buat wiring [email protected]

    Kami, DNO aircond & electrical menawarkan: 1. Installation air cond as lower as MYR 180.00 Pemasangan air cond serendah RM 180.00 2. Supply new air cond as lower as MYR 888.00 for model type YORK, PANASONIC, NATIONAL Menyediakan unit aircond baru serendah RM 888.00 3. Supply new air cond as...
  10. may4ver

    To Sell Perlukan Pertolongan dari Kontraktor???

    Salam... saya nak promote... sapa2 nak buat projek, elektrik, rumah @ sebagainya... leh PM saya.. anda kenalkan kawan anda, anda pun dapat %.. kawasan selangor, putajaya, kl...
  11. mfs7875

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

    salam... ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l. kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg...
Top
Log in Register