pemborong

  1. Sailor3869

    Wanted Pemborong Baju Kurung Lace Vietnam

    Salam, Saya mencari pemborong/pembekal baju kurung cotton lace sekitar Shah Alam, Selangor, Penang. PM saya ya :">
  2. Chee-Bee

    Wanted Cari pemborong baju indonesia

    Assalam semua, U all kan semua kaki business kan. Nak tanya sikit. Mana nak dapat pemborong direct dari Indonesia? Nak terus ke sana, suit belum ada lagi. Ingat nak bincang online je dulu. Kalau ada, ce share kat sini. Thanks :)cgrock
  3. [V]endetta

    To Sell YEAR END SALE! Tinggal 14 item sahaja. Harga boleh nego. Everything must go!

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua! Sudi sudilah menjenguk barangan jualan kami yang berkualiti pada harga berpatutan, terdiri daripada Telekung Sulam Eksklusif, Kain Sulam yang dipadankan dengan Songket dan Selendang, Kain Sulam Bunga Timbul, Kain Sulam Tempel, Kain Sulam untuk dibuat...
  4. M

    To Sell Wholesale China Products

    Hi Saudara/ Saudari , Saya memborong produk produk dari China. Berminat , sila hubungi [email protected]
  5. S

    Wanted Mencari penjual borong pisang dan mangga

    Assalamualaikum Wbr. Saya mempunyai gerai sendiri di PJ Section 16. Saya sedang mencari penjual pisang (baka yang manis untuk dimakan mentah seperti pisang berangan, emas, cavendish, lain lain) dan mangga (baka manis seperti emas hitam/black gold atau lemak manis). Saya boleh datang mengambil...
  6. [V]endetta

    FREE Home Tuition Mathematics and Physics for SPM level *untuk golongan kurang mampu*

    Saya menawarkan khidmat tuition di rumah untuk anak-anak tuan/puan bagi mata pelajaran Matematik dan Fizik (SPM). Lokasi: Bukit Beruntung, Bukit Sentosa, Sungai Buaya, Sungai Choh, Rawang, Selayang, Kepong dan Gombak. Khidmat saya adalah PERCUMA. Bagi golongan yang kurang mampu tapi anak...
  7. A

    To Sell Pemborong dan pembekal pakaian murah!

    Salam kengkawan saper berminat na jual baju t shirt,,,blous skirt..baju kanak kanak... Dan macam2 lagi..aku leh supply.. Murah murah beb...nak runcit leh borong leh... Price kengkawan jer...cepat cepat...modal kecik unung besar,,, apa tunggu lagi..!!!
  8. [V]endetta

    To Sell Close until further notice.

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Setakat ni ada 12 warna seperti yang tertera di atas, dari kiri (dark grey, dark purple, soft grey, soft pink, turqoise, hulk green, bumblebee yellow, dark blue, normal blue, brown, dark pink and black). Pemborong dialu-alukan. Beli borong (10 biji ke atas)...
  9. M

    To Sell Batu Akik & Cincin Delima Merah

    Salam warga carigold saya mahu lepaskan 3 biji batu akik dan cincin delima merah antik. 3biji batu akik - rm150 dan cincin delima merah - rm550 harga leh nego sampai jadi. Leh pm atau email saya. [email protected]
  10. bhengsoh

    To Sell [WTS] Jam Tangan CASIO 100% ORIGINAL, GENUINE & BARU (Edifice, Outgear, Fashion...)

    [WTS] Jam Tangan CASIO 100% ORIGINAL, GENUINE & BARU (Edifice, Outgear, Fashion...) Perniagaan Jam May May Importer, Exporter & Distributor of All kinds of Quartz Clock & Watches, ZIPPO Lighters, Strap, Battery & Watch Spare Parts 100% Original, Authentic, Barang Baru dengan tag, datang dalam...
  11. M

    To Sell pembekal dan pemborong peplum dan tribal blouse

    saya membekalkan peplum dan tribal design blouse yg tgh hot sekarang. harga borong adalah untuk pembelian 20pcs ke atas. sebarang pertanyaan boleh email saya di [email protected] atau whatssap 012-2267506(mia) contoh product seperti dibawah. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  12. M

    Wanted Kain Borong Chiffon, Cotton, Jersey, Sutera Terengganu

    Salam, sekarang aku tengah survey2 harga kain chiffon,cotton,jersey,sutera terengganu. Aku nak tahu harga borong, kalau ada yang berkenan, aku contact nak borong.tq
  13. B

    To Sell Membekal Ikan Talapia, Ikan Keli, Ikan Puyu, Belut

    Salam 1 Malaysia, Saya ada membekalkan ikan talapia, ikan keli, ikan puyu, belut area Lembah Klang. Penghantaran percuma. Kepada sesiapa yang ingin membeli, memborong atau ingin memulakan perniagaan, sila hubungi Senawi: 0197527110 atau email ke [email protected] Sebarang pertanyaan dan...
  14. nofa

    Wanted Bunga kantan mana nak cari ?

    salam semua nak tanya saper2 ader tanam bunga kantan aku nak beli dlm kuantiti yang byk kalau ader pm me atau 0199455161 lupa nak bagitau kalau boleh sekitar pantai timur je yer..... jauh sgt x larat nk drive g ambik layan gambaq dulu
  15. perfumeborong

    To Sell Pemborong Sephora Dubai Gred AAA

    Salam, untuk melebarkan sayap .. saya nak cari individu yang boleh mencari potensi-potensi peniaga yang ingin membeli barang secara borong.. Kami pembekal perfume Saphora Dubai gred AAA bagi semua brand dengan harga Paling Murah Kami merupakan pembekal perfume (borong perfume) branded Sephora...
  16. A

    To Sell Ikan Bilis Kopek Gred AA harga Borong

    Assalam.. Hanya menolong kawan yang sedang menjual ikan bilis yang telah siap di kopek gred AA untuk di jual dengan harga borong..harga 1kg tak sampai rm15 pun.. Untuk maklumat lanjut..sila hubungi 012-515 0477... tima kasih..:)
  17. L

    To Sell Pembekal barangan berjenama, berkualiti, harga berpatutan dan best price untuk borong

    best quality best price w w w.2adroshop.wordpress.com
  18. L

    To Sell Pembekal barangan berjenama dengan harga berpatutan

    ADAKAH ANDA RASA BARANGAN BERJENAMA ITU MAHAL KINI DENGAN KAMI ANDA MAMPU MEMILIKI BARANGAN BERJENAMA DENGAN HARGA BERPATUTAN KAMI PEMBBEKAL KEPADA PEMBORONG INGIN MENGATAHUI HARGA BORONG LAYARI w w w . 2 a d r o s h o p . w o r d p r e s s . c o m (rapatkan saja) gambar2 hanya...
  19. alonso

    To Sell Cheese Powder I-Mukmin COMBO5 JIMAT

    salam sejahtera semua :)cgrock:)cgrock takyah pegi KFC lg kalo nk cheezy wedges boleh wat sendiri kt rumah lagi jimat masa & wang:)) CHEZZY SAUCE Buat penggemar2 Cheezy Wedges KFC,saya juga ada menjual cheese powder tersebut dan rasanya juga sama sedap macam cheezy KFC.:D...
  20. H

    Wanted Supplier Alternatif Utk Cream Cracker & Yogurt Nestle Bliss

    Salam Saya sedang mencari better alternatif utk 1. Cream Cracker / biskut kapal ( dalam tin besar ) 2. Oren + yogurt seperti Nestle Bliss ( 3 liter pack ) Sapa2 yang ada info atau contact, pls let me know Volume utk biskut = 600 tin sebulan Volume utk oren + yogurt = 6000 liter sebulan...
Top
Log in Register