BTC USD 37,941.0 Gold USD 1,810.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pembekal tudung

  1. oilfilter99

    To Sell Pemborong/Runcit Tudung & Brooch di AREDA

    Assalamualaikum jualan tudung [email protected] harga insyaALLAH murah-murah+++Kualiti AREDA mementingkan KUALITI,bukan Kuantiti boleh beli runcit dan juga Borong lokasi kedai.. AREDA F6 suria jaya tingkat 1(tepi MR DIY)Shah Alam,selangor www.wasap/my/60183553641/areda like us...
  2. Wea Izre

    To Sell Pembekal tudung termurah

    Assalamualaikum warga CG... dengan lafaz Bismillahhirrahmanirahim saye dengan rasminye membuka satu thread baru kat Cg ni,kali ni produk saye tudung plak,leh tgk-tgk dulu,kalo berkenan leh pm saye ok ape-ape design terbaru akan di update dari masa ke semasa call/sms...
  3. A

    To Sell Pemborong Tudung

    JOM DAPAT KAN TUDUNG TUDUNG MURAH MURAH... BEL;I RUNCIR PUN BOLEH.. YANG NAK BORONG LAGI BOLEH!!!!!!!! HARGA BORORNG SEMURAH RM20 BOLEH PM ATAU SMS 0109118853 UNTUK MAKLUMAT CEPAT!!!!:)paid:)paid
  4. 8virus

    Wanted Mencari supplier tudung (dropship)

    hye.sy ni bru nak berjinak2 niaga tudung tp untuk prmulaan nak try buat dropship dulu.ade tak geng2 cg yg ade info pasal dropship tudung ni.papae leh PM sy thanks:)cgrock
  5. aqua.self

    Wanted Tudung bawal 3tone @ 2 tone (BORONG)

    Salam semua..'':D:D:D Saya ada saudara nak menjual Tudung Bawal 3tone,, Tapi harga dapat dengan pemborong mahal lah plak.. Nak cari yang murah nie,,,' Tolong kira erk untuk 40helai termasuk postage ke kedah... inbox sy nomb fon dengan cuation harga.. huhu.... kalo harga murah nk terus...
  6. lyanamk

    Wanted Pembekal [email protected] [email protected] direct dr china atau lain2 negara!

    Hi TT nk tumpang tanyer kawan2... dr mana kite nak dapatkan bekalan atau lebih mesra...pembekal untuk Baju2 @ Shawl @ Tudung...dr china or negara2 lain..... jika sesiapa yg ada maklumat...leh lah kongsi yer!! ;)
  7. kertaskerja08

    Wanted Pemborong tudung instant

    salam. payah tul nak cari pemborong tudung instant. sesapa nak ada sedara mara ker leh pm saya. nak cam tudung dari indonesia ok thanx
Top
Log in Register