Wanted Pemborong tudung instant

CG Sponsors




kertaskerja08

Junior Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
82
Reaction score
0
Points
6
salam.

payah tul nak cari pemborong tudung instant.

sesapa nak ada sedara mara ker leh pm saya. nak cam tudung dari indonesia

ok thanx
 
Sponsored Post

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
beli dari indon banyak. tapi kena tax kalau bawak masuk ke malaysia
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
saya ada kenal supplier dari indon...kalau nak sila hubungi saya kat [email protected]

memang murah gila jilbab depa, lawa-lawa plak tu :D
 

lprinc

Freshie
Joined
Oct 2, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Jom membeli belah kebaya dan kurung sulam Indonesia... Tudung muslimah terkini juga ada.... Sesuai dengan bajet anda โ€ฆ. jahitan manik dan baju kurung juga disediakan...

kami juga pembekal/pemborong tudung/selendang/kain sulam/blouse/kepala patung dll.. terkini dan sensasi..

untuk tempahan sila hubungi 013-2936250

website lprinc.blogspot.com

harga istimewa bagi belian borong....
 
Last edited by a moderator:

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
pelik jugak aku nampak id king diamond... rupa2nya thread lama daa...
 

promiscue

Freshie
Joined
Dec 30, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
salam.

payah tul nak cari pemborong tudung instant.

sesapa nak ada sedara mara ker leh pm saya. nak cam tudung dari indonesia

ok thanx
saya ada koleksi tudung untuk diborong...min quantity harga borong sbyk 20pcs...
sila pm saya kalo ade yg berminat utk bisnes...

TQ
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
kakak pegi je jln masjid india..berguni-guni tudung kat situ..harga mmg murah sgt2..
 

zaharah.com

Freshie
Joined
Jan 19, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Pemborong tudung dan selendang

Kami adalah pemborong tudung instant, tudung butang, pusing, tudung dual tone, tudung munawarah, farah . selendang sutera, pashmina, sifon dan macam macam lagi

Harga berpatutan

Kami sedia menerima tempahan bagi tudung design anda sendiri dengan minimal 20 helai sahaja, campur warna.

Sila hubungi kami di 012 7294898 atau layari

zaharah.com

Sekian
 
Last edited by a moderator:

stucke

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2006
Messages
468
Reaction score
0
Points
10
Jom borong pashmina & shawl untuk bisnes !
Boleh untung 100%.

Dapatkan bekalan borong secara online !
Layari borongtudung.blogspot.com

Harga borong rendah dan siap dengan penghantaran guna poslaju.


RIZMAN 012-6406212 YM: wan_connection
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post
Top
Log in Register