pembekal pakaian bundle

  1. A

    Wanted MEMBELI PAKAIAN TERPAKAI AREA SHAH ALAM/KLANG

    Bismillah.. Ada tak warga Shah Alam & Klang yang nak buat spring cleaning wardrobe atau ada lebihan baju yang tak nak dipakai, tak tahu nak letak dimana atau tiada ruang untuk menyimpan? Kami sedia membeli pakaian terpakai anda dengan harga rm1 sekilo (tidak kira jenama) *Baju kurung,blouse...
  2. dloanman

    Panduan Bisnes Bundle - Rahsia Lubuk Supplier Barang Bundle didedahkan

    PERHATIAN PEMINAT2 BISNES BUNDLE! Azuri Zakaria dedahkan "Lubuk Supplier Barang Bundle" Yang Ada Di Thailand!! Serta Bagaimana Untuk Pergi Ke Sana Dengan Selamat Dan Borong Berguni-guni Stok Barang Bundle Gred A Dengan Harga Yang Murah Dan Bawa Masuk Ke Malaysia dengan sah & selamat! Ini...
  3. R

    To Sell Pembekal pakaian bundle

    Salam sejahtera, Kami ialah pembekal bundle terus dari USA,US & JAPAN.Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran ke seluruh Malaysia sehingga depan pintu rumah anda. Kami menyediakan perkhidmatan borong pada harga yang sangat berpatutan.Dapatkan bundle promosi dari kami!! ITEM AUSTRALIA...
  4. A

    Wanted Kedai bundle online

    Assalam geng,ada sapa taw website or blog yg famous dlm menjual brgan bundle/terpakai x? nak cari something la... xtawu nak tanya kat mana dah,tanya kat sini jela... jgn disuruh google,dah try byk kali tp mungkin terlepas yang ada lg bagus??? thnx semua :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Pakaian Terpakai (Baju, seluar dan sebagainya)

    Satu Kilo RM0.50 kalau nak bagi saja pun saya sudi pakaian semua kategori Lelaki, wanita dewasa, kanak2 dan yang penting masih boleh digunakan dan tidak rosak dan kusam kalau ada yang rosak dan kusam boleh juga dihantar kepada saya tapi saya caj customer rm0.30 sen plak sekilo call...
  6. nazzcasarox

    Wanted Pakaian atau t-shirt terpakai, kami ingin beli baju terpakai anda

    ===dah tak buat service ni=== ===mod sila delete===
  7. haqi1611

    Wanted Pemborong/pembekal pakaian bundle

    tolong bg suggestion d mana nak dapatkan pembekal BUNDLE yg berkualiti and harga berpatutan...ada sya jumpa kat sini tapi tak tau mana 1 yg tha BEST...bg lamanweb klu ada..kalau ada di PENANG lagi bagus..tq
  8. G

    To Sell Business Bundle(Baju Terpakai)

    sudah henti
  9. kampungan

    Wanted Pembekal baju bundle

    tulung rekomen pembekal bundle yg bole bagi gud services dari segi produk n order kat sabah. salah ruang sya tanya td ba..hehehe
  10. kampungan

    Wanted Pembekal pakaian bundle mana murah

    tolong bg suggestion d mana nak dapatkan pembekal BUNDLE yg berkualiti and harga berpatutan...ada sya jumpa kat sini tapi tak tau mana 1 yg tha BEST...bg lamanweb klu ada..kalau ada di SABAH lagi bagus..tq
  11. M

    Wanted Pakaian terpakai secara borong

    I am interested to purchase 2-3 bundles of assorted/mixed used clothings for adults and children for my business. If there are any interested wholesalers, please contact me soonest for long term business. Thank you and kind regards.
Top
Log in Register