pembekal kain

  1. S

    To Sell Pemborong Kain Saree Murah

    Assalamualaikum Pemborong Kain Pasang Saree Murah harga berpatutan boleh beli runcit dan juga Borong Price: RM 105 Dealing method: POS LAJU RM10 (SM), RM15 (SS) / COD Contact method/details: Whatsapp 0143554913 Age of item: NEW like us facebook page/Kain pasang saree murah __________________
  2. N

    To Sell Urgent!!! Kain linen (cotton rags).

    Salam semua..jika ada sesiapa disini merupakan pembeli kainan linen @ ada info tentang syarikat pembeli cotton rags boleh post dan pm saya segera..kwn sy mempunyai stok 100 tan lebih kain linen hospital..kain2 berwarna putih..spt selimut,cadar,dsbnya..juga langsir2 berwarna yg condemmed utk...
  3. bukubuku

    Wanted Kain Cotton Plain

    Salam, den nak cari pembekal kain cotton plain tebal @ denim yang sesuai untuk buat skirt labuh. Contoh yang macam gambar tu haa atau jenis fabrik tebal yg lain tapi selesa dipakai. Mohon sesiapa ada info pasal ni harap dapat bantu
  4. WDots

    Wanted Kain Ela Dockers @ Khakis Utk Seluar

    Assalam to all CG members.. Saya mencari2 Kain Ela.. Means kain kosong warna Hitam utk dibuat seluar... Jenis kain adalah kain Dockers (Org panggil) atau kain Khakis...hari tu pernah beli 1 kali je kat Nagoya tak silapnya..then buat seluar .. memang best pakai..lembut tapi gebu..(dockers dan...
  5. M

    Wanted Kain Borong Chiffon, Cotton, Jersey, Sutera Terengganu

    Salam, sekarang aku tengah survey2 harga kain chiffon,cotton,jersey,sutera terengganu. Aku nak tahu harga borong, kalau ada yang berkenan, aku contact nak borong.tq
  6. J

    Wanted Chiffon Dubai/Vietnam supplier

    Hi, I'm looking for textile kain like silk or chiffon Dubai/Vietnam supplier.. Please PM me if you have any to offer :)
  7. Z

    Wanted Mencari SUPPLIER kain Chiffon dari Dubai.

    hello readers, saya sedang mencari pembekal kain chiffon dari Dubai. saya sangat mengharapkan pertolongan awda semua. siapa siapa yang mengetahui pembekal kain chiffon dari Dubai, harap menghubungi saya di, [email protected] atau private message saya. saya sangat menghargai pertolongan anda...
  8. anuarul

    Wanted Kain batik digital

    salam, ako mewakili awek ako seorang cikgu sekolah menengah. mencari KAIN BATIK DIGITAL. (mane² la, terengganu ori lagi best + mahal kot) nak survey+riki+beli untuk kegunaan lebih kurang 60-70 org cikgu. ramai cikgu pompuan dari laki. nisbah puang lagi ramai la. untuk digunakan pada satu...
  9. oimates

    Wanted Supplier kain sampin tenun

    Salam, Just memerlukan sedikit bantuan dari kengkawan semua. Saya memerlukan pembekal kain sampin jenis tenun. Bukan songket. kain sampin ni jenis biasa bebudak sekolah asrama penuh pakai. Kuantiti yang diperlukan x banyak. Dalam 200 helai. Urgent. Lagi cepat, lagi bagus. Sesape ada info leh...
  10. S

    Wanted Pembekal kain

    Sesiapa disini yang tahu dimana saya boleh mendapatkan bekalan kain polyester , microfiber .... Khususnya di kawasan Lembah Kelang hubungi saya syed othman 0192151255
Top
Log in Register