papan tanda

  1. P

    Wanted Outdoor notice board with sliding door

    Hi warga CG, ade sape2 yang tau tak nak dptkan pakej outdoor notice board with sliding door skali ngan kaki dan bumbung lebey kurang mcm gambar kt bawah ni need ASAP p/s: 2nd hand pon xpe
  2. E

    Wanted Perlukan pembuat Signboard kedai (Area Kedah)

    Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Saya perlukan contact company yang ada menyediakan perkhidmatan pembuatan dan pemasangan Signboard Kedai area Alor Setar ataupun Sik Kedah. Signboard yang diperlukan bersaiz 4kaki x 12kaki. Design = Tampal sticker (multi color) Mohon email atau...
  3. chik_eiyla77

    Wanted Nak Tempah Notice Board

    Salam.. Kalau ada member Cg yg ada servis buat notice board sy nak mintak quatation.. sy kat putrajaya... info sprt di bwa :) Notice Board (Background Kain Baldu Colour Light Purple) Panjang : 5 Kaki Tinggi : 4 Kaki Kalau ada yg buat servis ni blh pm sy harga @ hubungi sy 019-393 1414 utk...
  4. sns_empire

    Wanted Tempah signboard

    mencari cg members yg buat signboard...pm segera... close
  5. cyberiz

    Wanted Pembuat papan iklan untuk kedai

    sapa2 geng cg yg ada biz buat papan iklan? aku tgh cari org yg boleh buat papan iklan dan siap pasang di kedai. (tingkat 2) sila beri sebut harga utk papan iklan berlampu dan yg x berlampu lokasi kedai di dengkil, sepang. kalu boleh bagi special price la.... tgh cari org yg boleh buat murah2 ni..:D
  6. hafizan78

    Wanted Prosedur letak Metal Signboard tepi Jalan

    mod, minta closed.
Top
Log in Register