Wanted Prosedur letak Metal Signboard tepi Jalan

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,815
Reaction score
155
Points
123
mod, minta closed.
 
Last edited:
Sponsored Post

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,815
Reaction score
155
Points
123
-deleted- :D
 
Last edited:

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,815
Reaction score
155
Points
123
Kalau sesapa ada contact boleh bantu boleh le letak kat sini saya check tq...
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Salam Warga CG,

Saya bercadang untuk meletakkan Signboarad di sekitar jalan di kawasan perniagaan saya untuk memudahkan pelanggan menghubungi dan mengetahui lokasi perniagaan saya, Saya dapat tahu bahawa kita perlu memohon untuk mendapatkan lesen untuk meletakkan signboard. Betul ker? Ada sesiapa yang tahu prosedur dan caranya. boleh ler berkongsi.

Sesiapa yang menyediakan perkhidmatan membuat dan memasang signboard boleh hubungi saya di [email protected] atau 0192435729. kalau dapat dengan quotation sekali untuk 2ftx2ft dan upah pasang...

Terima kasih atas tunjuk ajar semua... :D

ECPI Service Centre Director Hafizan 0192435729
Lesen tu kena mintak dgn PBT. Pasal services membuat signage tu, bro area mane eh? Mana tahu leh pas ke kwn2 ke..
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
Salam Warga CG,

Saya bercadang untuk meletakkan Signboarad di sekitar jalan di kawasan perniagaan saya untuk memudahkan pelanggan menghubungi dan mengetahui lokasi perniagaan saya, Saya dapat tahu bahawa kita perlu memohon untuk mendapatkan lesen untuk meletakkan signboard. Betul ker? Ada sesiapa yang tahu prosedur dan caranya. boleh ler berkongsi.

Sesiapa yang menyediakan perkhidmatan membuat dan memasang signboard boleh hubungi saya di [email protected] atau 0192435729. kalau dapat dengan quotation sekali untuk 2ftx2ft dan upah pasang...

Terima kasih atas tunjuk ajar semua... :D

ECPI Service Centre Director Hafizan 0192435729
Salam,

kena rujuk Majlis Daerah/Bandar/Bandaraya di kawasan berkenaan, mereka yang tetapkan.

kalau nak metal signboard terpakai saya ada satu, kedai lama punya, kalau tak silap ukurannya 12 x 4
 

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
lesen letak s/board tu tn punya perniagaan kena mohon..x silap kena mohon awal....kalu TT nak buat & psg s/board leh berhubung dgn sy di 0162550236 @ [email protected]
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,815
Reaction score
155
Points
123
Lesen tu kena mintak dgn PBT. Pasal services membuat signage tu, bro area mane eh? Mana tahu leh pas ke kwn2 ke..
Saya area Cheras KL, senang tak nak dapat lesen... berapa anggaran kos permohonan lesen... saya area MPKj...
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,815
Reaction score
155
Points
123
Saya area Cheras KL, senang tak nak dapat lesen... berapa anggaran kos permohonan lesen... saya area MPKj...
Saya tengok ramai gak pekedai kat kawasan cheras nie main pacak jer... lama dah xkena angkut2 pulak...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register