notebook hp

  1. nokia3210

    Wanted mencari Laptop HP pavilion g4 rosak

    salam semua sy nak mencari Laptop HP pavilion G4 yang rosak ..nak buat sparepart.. nk order dari Ali tak padan pulak..kat lajada takde rosak board pun xpe..HDD,lcd boleh simpan sbb tak diperlukan harap ada ..boleh pm atau whatsapp 0139444848
  2. John Nawi

    To Sell HP Probook 4430s i5 Cheap Sales - ITEM SOLD- Tq Buyer

    ----ITEM SOLD-- TQ Buyer En.Fakhrul from Pekan Pahang as-salam dan selamat sejahtera, ada sebiji laptop HP Probook 4430s i5 ingin dilepaskan, spec adalah seperti berikut : - secondhand - intel i5 - ram 2 GB - HDD 500GB - window 10 pro - 32 bit - dealing method - COD at mydin subang jaya...
  3. J

    To Sell WTS Laptop HP elitebook 840 G1 I5

    Item(s):WTS Laptop HP Elitebook 840 G1 I5 Package includes: 8GB ram ,battery (good conditon ,can hold till 4 hours) power adapter. Price: RM1350 Warranty:Nil Dealing method:COD or postage Location:Subang Jaya, Setia Alam,Seremban Contact method/details: 0162901215 Whatapps ...
  4. K

    To Sell Refurbish HP EliteBook 8460- Core i5(2nd Gen) (RM 712)

    Model: HP EliteBook 8460 - Core i5 2.5 GHZ(2nd Gen) / 4 GB RAM / 320 GB HDD / Intel HD 3000 / BI Webcam / 14" / Windows 7 Pro or Windows 10 Pro. Package includes: With Power Adaptor and Battery Price: RM 712 (Stock clearance) Warranty: 3 month hardware warranty / 1 month LCD warranty...
  5. tokmudin

    Wanted Faulty laptop (Compaq V2000 dan HP dm3)

    salam CGrian.. sy nak beli faulty laptop berikut..nak amik alat ganti..:D 1.Compaq Presario V2000 2.HP pavillion dm3 yang rosak je.. takde HDD,Memori,Charger dan bateri takpe.. janji body,LCD ok daripada tersadai, baik tukarkan jadik $$ :D pm/whatsapp/sms 0199578717
  6. AjuL

    Wanted HP Compaq Presario CQ50 Rosak

    Salam ,Sape2 ada nak jual boleh roger den..den pon nak amek spare part je...boleh offer harga..harap berpatutan :)
  7. aid3106

    Wanted Memerlukan 25 buah HP notebook...

    Salam, Saya memerlukan supplier yg boleh supply 25 buah HP notebook n yg paling penting skali ialah ianya ready stock...spec yg diperlukan seperti dibawah... Item: notebook Brand: HP Quantity: 25 Spec: *Intel Dual Core i5-540M Processor (2.53Ghz 3MB L3 cache), *Small Form Factor, *2GB DDR3...
  8. fsqtrading68

    Wanted Cari laptop HP

    kepada mana-mana penjual laptop / dealer laptop harap dpt tolong dptkan harga untuk 2 model HP ni, penat dah cr kat web HP tak dpt jumpa harga pun.. model yg dicari ialah HP PAVILLION DV9700 dan HP PAVILLION DV9500 hara geng CG leh bantu :)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register