nokia

  1. VirusBaik

    To Sell Nokia 3310 Original 2017

    Nokia 3310 2017 Original from Avaxx Warranty setahun . Nokia 3310 (2017) ✔ Dual Sim ✔ Camera 2MP ✔ Card Slot 32GB ✔ Internal Memory 16MB ✔ Screen 2.4 inches Masih mengekalkan kualiti bateri yang tahan lama. . Bateri tahan lama selama 20hari dan sehingga 22 jam masa berbual. Sesuai dijadikan...
  2. senyum

    Wanted Battery NOKIA 8800 Sirocco [BP-6X]

    As salam Mcm title, sy tengah cari bateri utk Nokia 8800 Sirocco. Nombo chassis (HAHAHA) bateri dia BP-6X. Sesape ade ternampak yg berbaloi kat mana-mana gtau la ye. Puas tanya xjumpa. Tanya tokan bateri bangjed (apa khabar bro hahaha) pun tak de. Tlg bgtau harge ye dan dimana lokasi kedai...
  3. aec994

    Wanted Nokia E61i [Hidup Atau Mati xkesah]

    Salam warga CG, Teman nak mencari henpon Nokia E61i.. tak kira sama ada masih ok atau dah rosak. Charger dan aksesori tiada pun xde masalah. yang penting nak henpon dan bateri shj. skrin pecah pun xapa. casing tercabut pun no hal. Harga ikut condition phone la. boleh pm teman kalo ada...
  4. hattaismail

    Wanted Nokia C3-01

    Salam CGrians, Saya mencari HP Nokia C3-01.Sekiranya sesiapa yang berhajat nak jual,nak sedekah,nak swap ngan HTC incredible S....silalah hubungi saya di 0136732456.tq:D
  5. MaryamBatrisya

    Wanted Nokia 206 Second Hand

    Assalamualaikum Saya mencari henfon Nokia 206 terpakai,yang murah2 punye udah lerr.. spec henfon ni http://www.gsmarena.com/nokia_206-5138.php bajet rm50-rm90,tapi kalo blh kokak2 pon henfon tu slagi blh berfungsi dual sim dgn bagus utk klua masuk call/sms ok la,rupe paras calar balar berbelang...
  6. H

    To Sell 2hand Xperia E dual (still in warranty), DC, PS2

    Siapa yg berminat, sila sms to 010-2963036. Saya dari Ipoh. Sony Xperia E Dual original, NOT AP. warna hitam. still in Warranty. saipa berminat, saya akan hantar dengan box, earphone, charger, warranty card, resit. (semua ni original) Ini adalah resit semasa beli, saya akan pos semua sekali...
  7. fadzli07

    Wanted Casing untuk Nokia 808 Pureview

    Assalamu'alaikum dan hai kepada semua member Carigold, Saya mencari Casing untuk Nokia 808 Pureview, jika ada sesiapa mempunyai stok boleh pm saya, Casing Model : CC-3046 hard case Handphone : Nokia 808 Casing Color : Red Ini rupa casing ni, sebelum ni ada buy dari Lazada, sekali stock...
  8. S

    Wanted Nokia Lumia 920

    Ada sesapa nak jual Lumia 920 @ 925?
  9. S

    Wanted HP NOKIA 101 or ANY DUAL SIM PHONE - PRICE OFFER RM50.00

    AMBO MENCARI..... ANY NOKIA 101 or ANY DUAL SIM PHONE BUKAN 1 UNIT...BAHKAN LAGI BANYAK LAGI LAH AMBO MAHU... (FOREVER WTB) - PRICE OFFER RM50.00 SESAPER ADA NAK JUAL ATAU NAK KASI FREE SILA HUBUNGI AMBO || || || V
  10. alam626

    To Sell Harga nokia n8 zitron 2nd

    salam sy ade nokia n8 zitron with internal memory 16gb agak2 lau tolak kt kedai bape diorg amik?
  11. NightFury

    Wanted Handphone NOKIA dual SIM

    Salam warga CG, sy tgh cari handfon nokia 2nd hand yg ada dual sim , atau pun jenis lain yg ada dual sim .. amat memerlukan .. kalau dpt sekita RM80 kebawah ! URGENT ! :D:D :)cgrock
  12. eishen

    Wanted Nokia C5-00

    Salam.. kawe mencari nokia jenis c5-00 sapa2 ade nk jual murah2 bleh la gtau... 0133514042 .. :)cgrock
  13. S

    Wanted Nokia 8800

    hi otai2 gajet2 CG.. ad sesape nak jual Nokia 8800 x?model lama yg body besi 2..tp klo leh nk murah2 je..dlm range rm300-rm400..bkn scirocco edition..klo ad plz inform me..:)
  14. Ter Te Kang

    Wanted Handphone Nokia

    salam.... sape kat c ni nak jual nokia murah2 tak kira la nokia model ape asalkan murah2. fungsi hp - call dgn msj sahaja pon dah okey. takde ape2 rosak, masalah n key pad masih sdp tekan. bajet rm10-rm40. kasi tepek skit gmabar kot ada yg berkenan.:D:D
  15. paklah^sti

    Wanted Nokia e52 ori set(avaxx/zitron)

    samada baru atau 2nd hand...sms/kol saya 017 298 7770
  16. I

    To Sell Apple Iphone 4 BlackBerry Torch, Nokia N8, Samsung & Sony Ericsson

    We have in stock, the availability of the New / Latest phones ranging from All various models of BlackBerry handphones, Nokia N8 Smartphone 16GB, Sony Ericsson X10, Apple iPhones 4 phone, Samsung i900 They are all brand new with the complete accessories in original factory sealed box 100%...
  17. perndunks

    (Q & A) Nak tau harga Handphone - Nokia E63.

    Salam..tadi member aku hilang HP Nokia E63. HP ni ayah dia bagi sempena birthday dia.so, nak beli la yang baru coz takut bapak dia bising kalau dapat tau HP hilang. aku nk tau current price HP ni brape skrang? ade x tokey2 HP blh offer best price?
  18. D

    To Sell Brand New Apple Iphone 4 32GB & BlackBerry Torch 9800

    We have in stock, the availability of the New / Latest phones ranging from All various models. All Our Offered Devices are Brand new, Original, Guaranteed, our Mobile phones are all Unlocked and comes with 1 Year International Warranty and 90 Days sales return Policy for all Customers. We offer...
  19. astagold.UMOFX

    Wanted Nokia e72 2nd

    plan nak beli sebijik hp nokia e72. bajet rm600. condition mesti cantik, best kalau complete set. area jb diutamakan. :D
  20. J

    To Sell Apple iPhone 4G 32G at cheap price

    WE TRADE ALL KINDS OF MOBILEPHONES SUCH AS NOKIA,BLACKBERRY,APPLE iPHONE,HTC,SAMSUNG and many more....... Apple iPhone 4 is the fourth-generation of iphone and comes with a new slimmer design and front-facing camera capable of video calling. apple also updated the display with a high-resolution...
Top
Log in Register