muzik background

  1. dloanman

    Dr Drum Easy to Use Beat Making Software - $39.95

    Ingin cipta lagu & rentak muzik seperti profesional tetapi tidak tahu di mana untuk bermula? Seperti kebanyakan orang, mungkin anda berfikir untuk cipta lagu perlukan studio profesional yang mahal beribu-ribu ringgit dengan peralatan mahal dan perlukan masa belajar cipta lagu dengan peralatan...
  2. TrafficRobbers

    Wanted Asingkan background music dlm video ni

    siapa boleh asingkan background music dlm video ni http://www.youtube.com/watch?v=EMkG45rA3js&feature=related nyatakan berapa rm upah ya
  3. khairul_izwan

    Nak buat auto background music kat blog saya

    salam semua bloger2.. nak tanya macam mana nak buat background music kat blog.. boleh tak ambil dari youtube? atau guna url? atau pakai mp3 je.. dah try buat tapi tak menjadi pon..:D:D
Top
Log in Register