motor insurance

  1. P_M_L

    Mencari syarikat takaful untuk renew insuran motor LC

    sepeti tajuk diatas, aku dah pergi tanya beberapa syarikat takaful untuk renew insuran motor LC aku tapi semua syarikat tersebut xnak buat sebab diorang kata motor LC ni panas..:(:( insuran P&o je yang nak buat, tapi aku nak support takaful.. adakah agen2 takaful yang dapa tolong aku renew...
  2. AMHFZ

    Wanted Mencari Runner JPJ Roadtax + insuran

    Seperti tajuk diatas. sy mencari runner jpj. xya gi puspakom. moto roadtax mati 2 tahun.. pm sy detail n caj.. Mencari di sekitar bangi/kajang/putrajaya. Moto : txr150 CC : 150cc tahun : 1997 roadtax mati 2 tahun.. kalau ada servis mcm ni, sila pm sy. :)cgrock
  3. alkbar

    (settle) Syarikat insurans mane boleh renew third party utk motorsikal

    salam warga cg,nak tnye syarikat insurans mane boleh renew third party utk motorsikal,minta tlg warga cg beri pandangan. hr jumaat dh settle problem........ kena rm70 jer third party.thanks all mmber cg
Top
Log in Register