masalah hutang

  1. xzst

    Terapi Hati - Temui solusi hingga ke akarnya

    As salam. Salam kedamaian hati. Siapa di sini bersedia utk dibantu Settle antara 10 masalah yg berikut, inshaAllah: 1. Kesukaran mencapai Impian/matlamat hidup. 2. Sukar move forward/tak semangat 3. Tidak mengetahui potensi/personaliti/aura diri 4. Masalah dlm perniagaan/kerjaya 5...
  2. xzst

    Self-Retreat Terapi Hati

    As salam. Salam kedamaian hati. Siapa di sini bersedia utk dibantu Settle antara 10 masalah yg berikut, inshaAllah: 1. Kesukaran mencapai Impian/matlamat hidup. 2. Sukar move forward/tak semangat 3. Tidak mengetahui potensi/personaliti/aura diri 4. Masalah dlm...
  3. xzst

    Potensi Diri Dari Hati - Coach Niza Aris

    As salam. Salam kedamaian hati. Siapa di sini bersedia utk dibantu Settle antara 10 masalah yg berikut, inshaAllah: 1. Kesukaran mencapai Impian/matlamat hidup. 2. Sukar move forward/tak semangat 3. Tidak mengetahui potensi/personaliti/aura diri 4. Masalah dlm perniagaan/kerjaya 5. Sifat-sifat...
  4. xzst

    Eksklusif utk Ahli CG: Terapi 2hari Percuma

    As salam. Kepakaran saya ialah membantu menyelesaikan masalah yg membelenggu diri termasuk masalah kewangan, rumahtangga, perhubungan, kemurungan dll. Terbukti berkesan. InshaAllah. Tq. * 16org terawal yg sms/wsp "KeDamaian - CG" layak mendapat sesi terapi 2hari bernilai RM 450 secara PERCUMA...
  5. xzst

    Bantu masalah kewangan tanpa hutang

    As salam.. Siapa di sini yg mahu saya bantu 100% PERCUMA utk tunjukkkan cara menyelesaikan masalah kewangan supaya keluarga tidak diwarisi bebanan hutang-piutang sepeninggalan anda kelak.. Terhad kpd 6 org pertama shj.. 012-646 2966.
  6. xzst

    Asia Herbal Biotech (869859H) (931818) - www.ahb2u.com

    Kepakaran kami ialah membantu menyelesaikan masalah kesihatan & kewangan supaya tidak dibelengu bebanan hutang-piutang kepada waris sepeninggalan anda kelak.. 012-646 2966. Bahan aktif utama produk adalah Cordyceps sinnesis. Produk ajaib, 7 hari Terbukti Berkesan! Testimoni merangkumi untuk...
  7. xzst

    Ejen Dropship dikehendaki

    as salam ... pkba? smga sht & dlm rhmat Allah. JoM wAnGi2 & CuN2.. dropship agent diperlukan, tanpa modal, ada order kami hantarkan, % untung anda yg tentukan! sudi2lah email utk details. tq ye.. [email protected] atau sms : 012-646 2966. :D
  8. black_santa8785

    minta pendapat korang

    aku ngan tunang aku skang nih, selalu sgt gaduh.. gaduh bukan pasal per, pasal duit, aku nih kategori manusia yang hampir muflis.. coz aku kejer gomen, skang gaji aku dh potong hampir 60 %.. hutang aku setakat ni 120k. 1st, aku berhutang pasal perniagaan. dulu aku masuk la satu MLM nih, but...
Top
Log in Register