laundry shop

  1. W

    Wanted Seterika dobi

    Askm. Ada sape2 tau tak macam mana nak beli seterika standard kedai dobi yg murah area Seremban / Segamat/ kuantan.
  2. gongbatu

    To Sell Saya pembekal bisnes mesin basuh layan diri

    bagi sesiapa yang ingin memulakan bisnes tampa masalah penjagaan, masalah kerosakan, kerja hanya g kutip duit saja... inilah masa nya..modal serendah rm2500 sahaja... http://mydobilayandiri.blogspot.com/ Mesin Baru Toshiba 7kg fully automatic dan control box(RM2500seunit)-siap...
  3. Nani Sofea

    Wanted Saya Ingin Membeli Kedai Dobi Area Sel & KL

    Ada sesiapa yang ingin menjual kedai dobi di area Selangor dan Kuala Lumpur sila hubungi saya di 0192043340 (Puan Madznah)
  4. tms

    Wanted Mencari Pengusaha Laundry Services Industrial

    Salam, Hotel kami mencari pengusaha laundry yang berhampiran dengan area kl.. kira kira tak lebih 1 jam drive sampai ke jalan ampang.. Kami perlikan khidmat mencuci barnag barang linen hotek kami termasuk cucian baju dan uniform. sekiranya berminat silalah hubungi saya di +60122777832 atau...
  5. syuk_3

    To Sell Tender Servis Dobi Dicari

    Salam.. Kepada member2 CG yg ada kenalan atau member2 yg nak kan khidmat dobi secara kontrak dlm kuantiti yg byk boleh lah hubungi sy (hotel, asrama etc).. Saya akan cuba bg harga yg terbaik untuk anda. Bole same2 bncg smpai dpt harge yg sama2 dipersetujui..:)paid:)paid:)cgrock:)cgrock Suria...
  6. cput

    Wanted [email protected] AgenT WanTeD @~ Cari customer kedai dobi

    Put nak cari agen utk keje senang jer.. Keje: 1) Cari customer nak cuci baju/dry cleaning 2) Ambik baju kat customer 3) Aku gi collect kat korang 4) Dah siap, aku antar kat korang balik 5) Korang antar balik kat customer Tak payah kedai, tak payah alatan, tak payah mesin, tak payah modal...
  7. nina76

    Wanted Mencari Pembekal Peralatan Dobi

    Salam, Ada sesiapa kat sini membekalkan peralatan dobi tk? Pelukan sebut harga dengan segera. Thanks
  8. B

    To Sell Perniagaan mesin basuh coin berteknologi terkini

    kepada sesiapa yang berminat nak berniaga mesin basuh layan diri boleh menghubungi En.Faizul Aidil no.tel-03-26818991 h/p.012-5723735 atau boleh datang ke pejabat urusan kami di Unit 2-2 Plaza RAH,No. 111 Jalan Raja Abdullah Kampung Baru,50300 Kuala Lumpur ATTN:\\ kami menyediakan...
Top
Log in Register