BTC USD 57,064.0 Gold USD 1,790.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted [email protected] AgenT WanTeD @~ Cari customer kedai dobi

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
Put nak cari agen utk keje senang jer..

Keje:

1) Cari customer nak cuci baju/dry cleaning
2) Ambik baju kat customer
3) Aku gi collect kat korang
4) Dah siap, aku antar kat korang balik
5) Korang antar balik kat customer

Tak payah kedai, tak payah alatan, tak payah mesin, tak payah modal



Penimbang n alat tulis aku bagi sesiap semua..

Komisyen : 40%

Area: Bangi, Kajang, Nilai, Sepang, Salak Tinggi, Kota Warisan, Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Cheras, Balakong

UPDATE AGENT:
1- insyi
2- procodine
 
Last edited:
Sponsored Post

putat76

Banned
Joined
Mar 25, 2008
Messages
4,909
Reaction score
1
Points
25
put besh ke
aku leh jadi agen ko tak
nanati aku antor naik moto kuning :D
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
put besh ke
aku leh jadi agen ko tak
nanati aku antor naik moto kuning :D

bleh jer..
tang collection, takpe...
bila ko dah collect, aku amek jer kat ko
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
brp hari nyer proses ni put?

let say...sabtu aku collect ngan customer...hari apa ko dtg ambik ngan aku lak? dan hari apa lak ko anta semula kat aku?
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
brp hari nyer proses ni put?

let say...sabtu aku collect ngan customer...hari apa ko dtg ambik ngan aku lak? dan hari apa lak ko anta semula kat aku?

ok..
selalunyer aku akan amek 3 hari le
tapi aku akan kerahkan pekerja aku utk wat 2 hari utk yang delivery cenggini.

maknanyer if hari sabtu pagi aku collect kat ko, hari ahad petang aku antar balik kat ko..

easy kan??
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
tapi kalau dry cleaning hari selasa aku bagi...
if ko bagi hari sabtu..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
mcm pernah dgr biz nihh...bgs...
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
byk juga biz cput nie yer
hebat tul wanita nie bekerja
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
mcm best.....aku nak.....:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register