kereta sewa

  1. 7heaven

    For Rent Nak Sewa Myvi 2014 Direct Owner?

    Bukan syarikat, harga boleh bincang sampai jadi! Tak perlu deposit, hanya bayar sewa kereta sahaja! Sewaan serendah RM89 sehari, minyak penuh waktu pickup & waktu hantar. Lokasi pickup hanya di Cyberjaya sahaja. Sewaan minimum 2 hari, hanya kegunaan personal. Kalau nak buat GRAB pun boleh...
  2. eddymzproton

    Wanted Pajak Kereta Anda Untuk Disewakan

    MENCARI PELABUR & PEMAJAK KERETA SEWA Syarikat kami ingin mengalu-alukan kepada yang berminat memajakkan kereta untuk bisnes kereta sewa.Kami ingin memperbanyakkan serta mempelbagaikan lagi jumlah dan jenis-jenis kereta yang ada untuk disewakan. .Kami menerima pelabur atau pemajak dari seluruh...
  3. B

    To Sell Kereta Sewa Bezza 1.3 utk Bawa GRAB / Pandu Sendiri

    KERETA BARU AVAILABLE UNTUK SEWA Perodua Bezza 1.3 (AT) (June 2018 beli kereta) Area: KL/Selangor Personal use: Deposit: RM 300 (RM 100/day for < 3 days) RM 130/day (<7 days) RM 100/day (7 days and above) For Grab/MyCar use: Deposit: RM 450 RM 450/week *Service maintenance, insurance, road...
  4. fine net

    Service parking berbumbung dan berpagar untuk ke Langkawi melalui Kuala Kedah..

    Update 7feb19 : Saya tidak lagi involve dlm perkhidmatan ini utk sementara waktu..bisnes dan perkhidmatan ini masih berjalan seperti biasa..number tel yg sy update adalah yg latest.. (En.Yusoff - Ol9-4498469 call/sms/WhatsApp) nk pergi langkawi menaiki ferry melalui kuala kedah?? tetapi...
  5. dimiez

    Wanted Cari Kereta Sewa Audi (KL/Selangor)

    Ada sesiapa tahu kat mana nak cari kereta sewa audi di sekitar lembah klang ? Banyak scammer la sekarang ni, ada yang korang boleh recommend kan ? TQ :)cgrock
  6. danizone

    Wanted Nak sewa MPV - Toyota Avanza/Proton Exora

    salam,nak mtk tlg warga Cg sesape yg tau and ada buat khidmat sewa Mpv.Aku nak sewa ari sabtu ni sampai isnin.Mpv macam avanza,exora ke...:D Kalau ada roger2 eh kat sini
Top
Log in Register