BTC USD 61,543.6 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Service parking berbumbung dan berpagar untuk ke Langkawi melalui Kuala Kedah..

fine net

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
Update 7feb19 : Saya tidak lagi involve dlm perkhidmatan ini utk sementara waktu..bisnes dan perkhidmatan ini masih berjalan seperti biasa..number tel yg sy update adalah yg latest.. (En.Yusoff - Ol9-4498469 call/sms/WhatsApp)



nk pergi langkawi menaiki ferry melalui kuala kedah?? tetapi risau nak parking kereta sembarangan??


kami dah beroperasi melebihi 30 tahun, parking berbumbung dan berpagar..dan kami mempunyai pelanggan tetap dgn membayar parking bulanan melebihi 100buah kenderaan bagi pelanggan tetap bulanan

harga parking harian : RM15.00 per hari

Harga Parking Bulanan : RM120.00 per bulan

WhatApps / call En.Yusoff Ol9-4498469 untuk maklumat lanjut



jgn parking sembarangan melalui individu yg tahan tepi jalan..kebanyakkan mat pet..dieorg akan mintak bayar antara rm30-rm50 utk SEHARI untuk parking tepi jalan yg terdedah dgn risiko kereta kene pecah, kena tunda, kena saman, air laut pasang

attachment.php


attachment.php


attachment.php



Antara customer yg dah parking kt tempat kami yg lihat iklan servis kami di carigold..terima kasih tuan.


attachment.php

Hari ni 2 buah kereta member cg atau pun guest cg masuk parking harian...3hari 2malam

attachment.php


attachment.php

Hari ni 2 buah kereta member cg ataupun guest cg masuk parking harian...3 hari


attachment.php




Salah satu contoh parking ke langkawi yg tak selamat..tak berpagar, tak berbumbung, tepi parit yang bersemak samun,parking ikut suka sahaja

attachment.php


attachment.php
 

Attachments

  • _20180713_153216.JPG
    _20180713_153216.JPG
    176.8 KB · Views: 2,945
  • _20180713_153318.JPG
    _20180713_153318.JPG
    147.1 KB · Views: 3,018
  • IMG_20180713_123429.jpg
    IMG_20180713_123429.jpg
    2.4 MB · Views: 2,994
Last edited:
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
Parking Harian : RM15.00 per hari

Parking Bulanan : RM120.00 per bulan

WhatApps kami Ol6-4494362 untuk maklumat lanjut
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,292
Reaction score
628
Points
161
Tunjuk gambar sikit...

Tak pernah parking Kuala Kedah...selalu kat Kuala Perlis...
 
Last edited:

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,963
Reaction score
724
Points
81
Bagus TT uar2kan benda nie

Aku yg semak nak naik kola kedah ni kes parking la...
 

fine net

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
Bagus TT uar2kan benda nie

Aku yg semak nak naik kola kedah ni kes parking la...

org yg dah tahu psl yg tahan² tepi jln nk ok la..kesian kt org yg x tahu..buta² kene tipu dgn taik pit..
 

BOCEH

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 8, 2009
Messages
28,333
Reaction score
78
Points
120
nak pi langkawi boleh rojer ni..geng cg kena bagi rebet sikitla
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register