kelapa

  1. Storyday

    Wanted AP KELAPA UNTUK DISEWA

    Assalamualaikum saya mencari Genuine buyer yg berminat utk menyewa AP kelapa dari saya. Kelebihan menyewa AP kelapa dari syarikat saya adalah :- - Unlimited Kuota - Menggunakan sistem e-Dagang (lebih efisien dan telus, melalui FAMA) 0189051686 (En. SHAH) - perlulah direct buyer. T. Kasih
  2. notepad

    15 Kelebihan Susu Kelapa

    **Kelapa segar yang baru diparut bersih bukan santan dalam kotak** 1. 70% lemak baik MCT bagus untuk tenaga 2. kaya dengan vitamin + miniral 3. Tinggi dengan protin 4. Kalori tinggi. kenyang tahan lama 5. Mengurangkan blood presure. melancarkan perjalanan darah 6. sembelit 7. Gaut. sakit sendi...
  3. T

    To Sell Kelapa untuk dijual borong

    Kami adalah pengimport kelapa dari Indonesia.. Mencari Prospek pembeli sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Johor, Melaka, Negeri Semblan dan Pahang Sila whatsapp ke 0169224675 email [email protected] :)
  4. Mahsya Kitchen

    Wanted Pembekal Kelapa Tua dan Pemborong/Peruncit jual santan

    Salam..saya berhajat untuk membuat santan segera di Area Puchong.. Saya mencari pembekal untuk bekalkan kepala kepada saya Saya juga mencari Pemborong/Peruncit untuk memjual santan segera saya jika berminat dan pertanyaan boleh PM atau call saya 010 5112984
  5. I

    Wanted Tempurung kelapa / sabut kelapa / arang tempurung kelapa

    apa khabar kawan2 semua. saya ingin membeli tempurung kelapa, sabut kelapa , arang tempurung kelapa sebanyak mana yang mungkin,. harga boleh dibincangkan,.saya ingin membeli setiap hari. bayaran cash on delivery di shah alam selangor.call saya 012 671 0960 - iman.
  6. L

    To Sell Pembekal kelapa untuk santan

    kami membekal kelapa santan berkualiti dgn harga yg berpatutan. Minimum order 100000 biji seminggu.harga RM1.20 sebiji.Kalau beminat boleh hubungi 0162219806(syah).ki ta boleh berbincang dgn lebih lanjut.tq
  7. JAYPB

    Wanted Kelapa/Nyok

    pihak kami sedia membeli kelapa dalam kuantiti 1000 biji seminggu..lokasi adalah perak [email protected] yang boleh supply leh PM aku atau call terus..harga boleh dibincang..
  8. raz4

    Wanted SUPPLIER KELAPA PARUT 9000biji seminggu diperlukan!!

    Sape Leh supply aku 9000biji kelapa parut seminggu..buyer dah ada...Diperlukan dengan kadar segera.. Sila hubung aku dengan segera.0123687167 lokasi : CHERAS KL. Transport : Supplier provide. Payment : Cash Upon Delivery. Contract : Setahun Quantity : 9k hingga 10k seminggu Saiz ...
  9. Bro_Izantie

    Wanted Pembekal Kelapa Diperlukan Segera!!!

    Salam all my friend!!...dah puas aku cari dan survey...citernyer camni...dulu aku buat bisnes import kelapa santan dari Indon, tp skrg dah stop sbb ada msaalah sikit...baru2 ni aku dpt offer dari member dia nak supply 100k seminggu ke kawasan Selangor..So, sesaper tokey2 besar yg mampu kita bole...
  10. nina76

    Wanted Supplier Coconut Husk-Deliver by End March 2010-Urgent!

    Salam, Ada sesapa yang boleh supply coconut husk (kulit kelapa) dalam kuantiti yg besar? Kuantiti di perlukan: 370 m3 (kalau lori 40 ft dgn pagar standard tu lebih kurang 11 unit lori). Delivery: End of march 2010 to early april 2010. Hanya genuine and honest supplier required. Payment...
  11. eddie80

    Wanted Benih Pokok Kelapa Mawar dan Matag

    utk kwsn Perak sahaja. sedang mencari : Tanaman : Anak benih kelapa Jenis : Mawar dan Matag. Kuantiti : 150,000 biji tiap jenis. Pengankutan : Ambil sendiri Tempoh Pembekalan : 6 bulan. PM aku klu ada.
  12. S

    To Sell Pemborong kelapa..0193174182 masuah

    supplier dari sabak bernam..penghantaran diambil di kawasan kl,perak selatan,selangor.kelapa gred A,B,C.harga boleh di runding kos penghantaran boleh di bincang.bekalan boleh di hantar dari minggu ke minggu tanpa putus..contoh seminggu stok dihantar 1000biji dan seterusnya mengikut...
  13. 12daily_pro

    Wanted Pembekal Kelapa Tua - Terengganu -

    Salam - klau ada sapa2 kat CG nie leh bgtau kat mana aku leh dapatkan kelapa tua secara konsisten yg boleh htr ke terengganu lehla share sini - sekali dengan harga atau masukkan contact no ... jumlah yg diperlukan buat masa skang nie dalam 1000-3000 biji sebulan sahaja ...
  14. azrine

    Wanted Crude Coconut Oil (Minyak kelapa mentah)

    Salam warga CG.. Saya sekarang tengah mencari Crude Coconut Oil ( CCO )..coz ader demand dari Europe.. Detail are as follows:- Commodity : Crude Coconut Oil Quantity : minimum 10,000 per metric ton Target Price : range between USD500 - USD600 PMT CIF Rotterdam or Hamburg..in bulk and not in...
  15. Z

    Wanted Mencari pemborong kelapa

    kelapa dah sold out stok dah abih dah ...yang tinggal bekalana berterusan ialah : 1-lembu hidup untuk hari raya,hari raya haji.... 2-kerepek (macam2 ada untuk jualan hari raya) 3-baja kompos(baja tahi lembu untuk ternakan cacing)
  16. jastho

    Wanted Pembekal Kelapa

    Kepada siapa yg boleh bekalkan kelapa di sekitar Kuala Lumpur sila contact aku secepat mungkin.Sila sertakan details harga sekali ok.TQ
Top
Log in Register