kek

  1. A

    To Sell Kek Lapis Sarawak Bajet

    Ada macam-macam perisa kek lapis yang kami buat untuk memenuhi permintaan pelanggan kami. Mula berniaga kek lapis ini sejak dari tahun 2015 iaitu Kos penghantaran bergantung pada berat kek dan kawasan :)
  2. syuk_3

    Wanted Ejen jualan dgn income lumayan TANPA MODAL ( 15 - 20%) RETAIL BIZ

    Salam Saya mencari ejen2 di lembah klang dan area sekitarnya. Produk kami khas untuk dijual.pada bulan ramadhan dan insyaallah mudah terjual. Apa yg perlu banya kemahiran marketing anda towards rakan2,ahli keluarga dan kenalan anda APA PRODUK KAMI 1) Sambal bilis berkacang kering ( sangat...
  3. M

    To Sell Nak Ipad FREE ??? CLICK SINI ~~~ Kek lapis sarawak

    insyallah nanti bulan puasa saya nak buat peraduan untuk fan page lapis sari kedai makcik saya. Hadiahnya ialah sebuah ipad. :) so tolong tekan like ek. btw saya ada edit sikit2 page tu ... sesiapa yg belum like page tu boleh ke view ..?? sbb saya nak yg dah like je boleh tengok gambar n info...
  4. K

    To Sell Kek Pisang Ala-ala kampung

    [/URL][/IMG] Assalamualaikum w.b.t warga CG....akak ni pengusaha kek homemade...sape nak try rase kek pisang ala2 kampung/pure taste banana cake,,,memang xde perasa n pewarna tiruan,,memang asli punye...kek ni pon dah start dipasarkan di Petronas USJ20..ALHAMDULILLAH mendapat sambutan,,,so...
  5. I

    To Sell Cakes & Cupcakes JB

    VISIT OUR BLOG: http://lovely-homemade.blogspot.com
  6. abby72

    To Sell Kek Lapis Sarawak dan aneka biskut

    Salam semua warga CG... Pada hari ini kita banyak dihidangkan dengan barangan atau makanan yang kita tidak pasti siapakah pembuatnya...selalu bermain di fikiran kita HALAL ke makanan ni??..tanda HALAL pun berbagai2 jenis...pening kepala kita sebab orang bukan islam pandai mengambil peluang dari...
  7. A

    To Sell Menerima tempahan BUAH UKIRAN,MAKANAN DAN KEK

    menerima tempahan BUAH UKIRAN,MAKANAN DAN KEK salam... kami menerima tempahan seperti : - ukiran buah untuk meja VIP,hantaran pertunangan/perkahwinan atau ukiran buah di tengah-tengah meja santapan beradab - Kek - makanan siap seperti sarapan pagi atau makan tengah hari utk sebarang majlis...
  8. C

    To Sell Kek lapis serawak, rempeyek, muruku boleh buat tempahan

    sesape berminat nak wat tempahan kek lapis serawak atau makanan tradisi cam segala rempeyek,dan maruku.. leh order bila2 masa.X kira #perayaan #majlis kenduri. #hantaran #dan sebagainya.. utk maklumat lanjut:: call 012-2289026(maya) 0175503276(nizam) blog kek lapis serawak...
  9. W

    Wanted Agen kek lapis Sarawak diperlukan

    Saya adalah stokis Kek Lapis Sarawak Rabiah Amit*. So, saya memerlukan 4-5 agen sekitar lembah klang. Stokis berada di Semenyih, Selangor. Sila beri maklumat diri dan sebab mengapa anda perlu dilantik sebagai agen kami. Sekian, terima kasih. *Rabiah amit adalah pembuat kek lapis Sarawak...
  10. L

    To Sell Acar Buah, Kek Sarang Semut, Kek Marble

    thread closed
  11. young and dangerous

    Wanted Agen jualan kek Sarawak diperlukan

    Agent untuk kek sarawak dikehendaki.. pm aku kalau berminat.. bisness raya nii
  12. U

    To Sell Kek Lapis Sarawak

    Sapa-sapa yg minat kek lapis sarawak boleh le order melalui laman web layersofdelite.blogspot.com mcm2 jenis kek lapis sarawak dijual...:)
Top
Log in Register