katil

  1. khairulnawawi

    To Sell KATIL DOUBLE DECKER ASRAMA TERPAKAI

    100 set katil double decker asrama terpakai available untuk keperluan asrama pekerja / pelajar Harga : RM250/katil Material Body : Besi Material Deck : Plywood or HardBoard Lokasi Bukit Raja, Klang Bintang Maju Trades 0125414096
  2. Ardy

    To Sell Katil Hospital Untuk Pesakit (Boleh laras) - RM2100

    Katil Hospital Untuk Pesakit (Boleh laras) - RM2100 iklan mudah disini : mudah.my/Katil+Hospital+Pesakit-70024952 Lokasi katil : Taman Desa Pelancongan 2, station 18, Pengkalan, Ipoh, Perak Guna seminggu je. Masih baru Gambar resit masa beli ada. masa beli RM2300++ Tiada tilam - Katil...
  3. aziqzainal

    To Sell Katil Double Decker dan Tilam

    salam , saya ada 12 katil double decker dan 24 keping tilam ( baru ) untuk dijual .. 1 katil double decker = RM200 1 Tilam = RM60 kalau lumpsum 12 katil 24 tilam sy kasi RM3500 .. Lokasi di Bandar Dato Onn Johor Bahru ..
  4. sarah ali khan

    Wanted Katil double decker single second hand terpakai area Lembah Kelang

    assalamualaikum. saya nak mencari katil double decker single terpakai harga bawah rm200 kalau boleh. area shah alam seksyen 13. terima kasih.:)paid
  5. firdaus90

    Wanted Ada sape nak letgo perabot??

    salam... aku nak pindah umah baru..sebelum ni duk umah mak.. minggu depan nak pindah ke rumah lain sbb da berkeluarga.. satu perabot pun tadak lagi.. tujuan bukak thread ni adalah untuk bertanya kepada mane2 warga CG yg nak let go perabot such as katil, almari etc.. mane la tau ade yg...
  6. BeritaGempak

    Wanted Nak Beli Perabot Murah

    Kat mana nak cari perabot yg murah2 ea? Haha den kalau kedah tau la nak cari.. KL area BTHO ni susah, mula-mula nak cari katil single.. sakit badan2 tido atas simen nih..
  7. 1305

    Wanted Katil bertingkat (double decker) dikehendaki

    salam semua... sesiapa yang mempunyai dan berniat untuk menjual katil tingkat (1 UNIT SAHAJA), boleh la PM saya dgn no. tel dan harga sekali. harga terendah akan dipertimbangkan. kalau boleh area shah alam, PJ dan kawasan sekitarnya... nak rasa tidur atas katil la pulak... dah naik berkematu...
  8. papito

    Wanted Katil baby

    sapa ada katil baby yg dah tak pakai lagi dari memenuhkan rumah baik jual kat aku, jual murah-murah dah la yek :D Lokasi aku kat kajang/bangi. Kalau berminat nak jual call 012 2463652
Top
Log in Register