Wanted Katil baby

CG Sponsors




papito

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2006
Messages
487
Reaction score
0
Points
10
sapa ada katil baby yg dah tak pakai lagi dari memenuhkan rumah baik jual kat aku, jual murah-murah dah la yek :D

Lokasi aku kat kajang/bangi. Kalau berminat nak jual call
012 2463652
 
Sponsored Post

rafiquee

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2007
Messages
184
Reaction score
0
Points
10
sapa ada katil baby yg dah tak pakai lagi dari memenuhkan rumah baik jual kat aku, jual murah-murah dah la yek :D

Lokasi aku kat kajang/bangi. Kalau berminat nak jual call
012 2463652
berapa harga kau nak bro, aku ada 2 satu yang kayu satu yang besi, kalau betul nak kena dtg ambik sendiri bleh ker
 

papito

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2006
Messages
487
Reaction score
0
Points
10
berapa harga kau nak bro, aku ada 2 satu yang kayu satu yang besi, kalau betul nak kena dtg ambik sendiri bleh ker
kalau dekat dgn kajang aku boleh dtg amik, ko nak jual berapa? jgn la mahal2 sgt yek
 

spyss173

Freshie
Joined
Oct 29, 2007
Messages
5
Reaction score
0
Points
13
saya pun mmg ngah nak jual katil baby ni..
dok kt sri kembgna..
baru gak
xde calar lh
elok smpi baby umuq 3thn..
leh sms 017-3169629-wati
 

new1

Junior Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
salam..i pun ada satu.. cun lg. beli tp xguna pun coz baby xnak tido dlm tu..:((
u masih berminat ke??
 

rehohk

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2008
Messages
211
Reaction score
0
Points
10
aku pon nk kalo murah 0134690120
 

noraslina7810

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2008
Messages
340
Reaction score
0
Points
10
aku pun tgh carik gak....
kat area jb xder ker nak let go katil baby .... ehehehe
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
ramai rupanyer yg menanti baby nie yek... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register