kad kredit

  1. K

    Cari agen selesaikan hutang kredit kad cara EPP di Sabah

    Saya nak cari agen yang boleh setelkan hutang kad kredit cara EPP, di Sabah. Kalau ada please contact saya, kita arrange appointment Kamal 0163338457
  2. T

    Pendapat tentang kad kredit Maybank Islamic PETRONAS Ikhwan

    Semalam sy ada pergi shopping complex kt NSK Klang. Agent kt sana promote credit card dan bgtahu 15% petrol cash back dgn free gift. Bila promote manis mulut dia, sy mengambil business card dia dan terus pulang. Bila sy check kt internet dia bgtahu cash back tu ada limited amount dan limited...
  3. L

    Mencari Servis Cash Out Duit Dari Kad Kredit KL/Selangor

    sya rasa ramai nak servis ni juga kan ada sesiapa yg boleh cash out duit dari kad kredit biasa org yg buat servis ni caj 2 ke 3% dari jumlah yg di cash out so far cgrian cakap cari kedai emas kedai emas mana yg biasa buat servis ni ya kut sesiapa tahu area KL Sngor
  4. silverchair959

    Swipe Credit Card dan ambil Cash (TANPA EPP)

    Assalamualaikum warga CG sekalian... Perlukan Bantuan !! Aku swipe cc kat kedai korang tapi korang bagi aku cash 3k Sebagai balasan aku bagi RM150 cash ataupun swipe RM3150 terus tapi aku amik 3k jer... Harap mereka yang ada kedai dan ada fasiliti pembayaran melalui kredit kad dapat...
  5. cay3869

    Ask/Help Tawarkan pakej/program sbb pengguna kad kredit

    salam warga CG semua.. arini aku ada terima call dr company nie.. dia tawarkan pakej/program/or apa lg tah, sbb aku salah satu pengguna kad kredit... dr cite yg aku dgr dr dia mmg menarik.. tgoda gak aku (pd hal tgoda pd suare minah tu) :)) tp masalahnye.. nk join tu kene caj RM499, sekali...
Top
Log in Register