kad kredit

  1. dloanman

    Kad Kredit BSN Terbaik | Best BSN Credit Cards

    Best BSN Credit Cards All the privileges that money can bring with none of the hassle of carrying cash - that's what BSN credit cards promise you. And in keeping with that commitment BSN also offers all credit cards free for life - with no annual fee. Choose from the complete range of Visa and...
  2. dloanman

    Kad Kredit Bank Islam Terbaik | Best Bank Islam Credit Cards

    Best Bank Islam Credit Cards Bank Islam Card-i was the first Shariah contract credit card to be offered to Muslim and Non-Muslim alike in Malaysia. Building on the strength of that foundation Bank Islam now offers a range of credit cards that cater to everyone's needs, with Classic, Gold and...
  3. dloanman

    Kad Kredit CIMB Terbaik | Best CIMB Credit Cards

    Best CIMB Credit Cards Offering a complete range of cards for everyone, CIMB credit cards are the perfect choice for motorists, world travelers, online shoppers and golfers. Get unlimited cashback, higher rewards, travel miles and a great deals of discounts and privileges. Compare and apply CIMB...
  4. dloanman

    Kad Kredit Bank Rakyat Terbaik | Best Bank Rakyat Credit Cards

    Best Bank Rakyat Credit Cards No compounding interest and no annual fees - ever. Unlike many other credit cards on the market, Bank Rakyat offers plain and simple credit cards that match the principles of your faith. If you're looking to save money on charges and want a no-frills credit card...
  5. dloanman

    Kad Kredit Maybank Terbaik | Best Maybank Credit Cards

    Best Maybank Credit Cards The original, biggest and some say, best bank in Malaysia has more credit cards to offer than anyone else. If you want a credit card that saves you money on petrol, flights, shopping or household bills, a Maybankard is the safe choice. CLICK HERE TO APPLY FOR A MAYBANK...
  6. dloanman

    Kad Kredit Affin Bank Terbaik | Best Affin Bank Credit Cards

    Best Affin Bank Credit Cards With annual interest rates from 9.99% AffinBank credit cards are still among the cheapest in town, and partnerships with Touch 'N Go and BHPetrol make AffinBank credit cards a great choice for motorists. Because AffinBank offers both Visa and MasterCard you can be...
  7. Tips Panduan Cara Memilih dan Memohon Kad Kredit di Malaysia semasa Covid19

    Tips Panduan Cara Memilih dan Memohon Kad Kredit di Malaysia semasa Covid19

    Memohon kad kredit tidak sukar. Namun, sebelum melamar kad kredit, anda perlu memahami ciri dan jenis kad kredit yang ada di pasaran agar sesuai dengan keperluan pembiayaan peribadi anda. Kami akan membimbing anda mengenai cara memohon kad kredit melalui saluran yang berbeza dan prosedur...
  8. dloanman

    Covid-19 Credit Card Online Applications | Covid-19 Credit Card Promotions

    Credit Card For Your Convenience During Covid-19 As Malaysians are settling into their homes in compliance with restricted Movement Control Order (MCO), many Malaysians have since turned to everything online from shopping for daily essentials, and paying for their monthly commitments such as...
  9. K

    Cari agen selesaikan hutang kredit kad cara EPP di Sabah

    Saya nak cari agen yang boleh setelkan hutang kad kredit cara EPP, di Sabah. Kalau ada please contact saya, kita arrange appointment Kamal 0163338457
  10. T

    Pendapat tentang kad kredit Maybank Islamic PETRONAS Ikhwan

    Semalam sy ada pergi shopping complex kt NSK Klang. Agent kt sana promote credit card dan bgtahu 15% petrol cash back dgn free gift. Bila promote manis mulut dia, sy mengambil business card dia dan terus pulang. Bila sy check kt internet dia bgtahu cash back tu ada limited amount dan limited...
  11. L

    Mencari Servis Cash Out Duit Dari Kad Kredit KL/Selangor

    sya rasa ramai nak servis ni juga kan ada sesiapa yg boleh cash out duit dari kad kredit biasa org yg buat servis ni caj 2 ke 3% dari jumlah yg di cash out so far cgrian cakap cari kedai emas kedai emas mana yg biasa buat servis ni ya kut sesiapa tahu area KL Sngor
  12. silverchair959

    Swipe Credit Card dan ambil Cash (TANPA EPP)

    Assalamualaikum warga CG sekalian... Perlukan Bantuan !! Aku swipe cc kat kedai korang tapi korang bagi aku cash 3k Sebagai balasan aku bagi RM150 cash ataupun swipe RM3150 terus tapi aku amik 3k jer... Harap mereka yang ada kedai dan ada fasiliti pembayaran melalui kredit kad dapat...
  13. cay3869

    Ask/Help Tawarkan pakej/program sbb pengguna kad kredit

    salam warga CG semua.. arini aku ada terima call dr company nie.. dia tawarkan pakej/program/or apa lg tah, sbb aku salah satu pengguna kad kredit... dr cite yg aku dgr dr dia mmg menarik.. tgoda gak aku (pd hal tgoda pd suare minah tu) :)) tp masalahnye.. nk join tu kene caj RM499, sekali...
Top
Log in Register