ipad

  1. F

    (Q & A) Ipad or notebook? What to buy?

    I’m torn between getting the latest Ipad or buying a notebook for myself. I’m a freelance web content writer and most of the time I’m always travelling. I guess you could consider me as a digital nomad. I already have a Macbook but sometimes it feels so inconvenient to bring it around. I always...
  2. imshah

    Wanted [TAMAT] Nak beli mainboard Ipad 4 iCloud Locked

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga CG :)cgrock Saya mencari mainboard Ipad 4 yg sangkut dekat iCloud (Tak boleh activate). Nak buat sparepart chip dan komponen. Ipad 4 Wifi juga diterima. Mobo mcm gambar di bawah: Harga yg ditawar bergantung kepada kondisi mainboard COD di LRT...
  3. H

    Wanted Ipad 1st generation wifi + 3g

    Assalam kawan2, Saya mencari ipad 1st generation (wifi + 3g) utk dijual. Ipad yang xde camera tu. Dah cuba cari dlm thread tp x de la.. Kalau ada sesiapa yang nak jual atau tau sesiapa yang nak jual, bole la PM saya siap harga ngan condition sekali ye.
  4. 3

    Wanted Ipad Mini 2/3 used area JB/Masai dan sekitarnya

    Salam, Ada tak sesiapa kt sini guna Ipad mini 2 atau 3 dan bercadang utk menjualnya atas sebab sudah tidak berminat/jarang guna/boring..? spec: boleh wifi/16g atau lebih/belum jail break. ada charger dan accesori kalau ada. bajet: rm500 atau paling murah boleh offer..:D cod: jb/masai/pasir...
  5. stuck

    To Sell New Set Apple iPhone & Android (Original Imported/MY Set) - New 11, Pro & Pro Max

    Salam warga CG, *gambar adalah ihsan google, sekadar ilustrasi shj. * contact saya terus utk dapatkan senarai harga MY set dan secondhand yang terkini Original Apple IPhone/Samsung [email protected]/Imported. Item adalah sealbox dengan 1 tahun waranti dari supplier (T&C Applied). Waranti...
  6. arang67

    To Sell Xiaomi MI3

    ..........................................................................................
  7. M

    To Sell Powercase FERRARI untuk Iphone

    Powercase Ferrari (3000 maH), 1-2 kali caj tersedia dalam ready stok. Katakan "pm" untuk info lanjut :)
  8. pertiwi

    Wanted Ipad 2 second hand atau baru.

    salam dan selamat sejahtera. sy di sini ingin mencari ipad 2 jika ada sesiapa nak jual. diharap ipad2 yg nak dijual berada dalam kondisi cemerlang. jika ada boleh sms wasap di 0132843130 :)
  9. Terror

    Wanted Ipad 1 wifi+3g

    ada sapa berhajat nak lepaskan ipad 1 wifi+3g
  10. Z

    Wanted Thread tutup

    Thread tutup
  11. V

    To Sell [WTS] Designer Fantasy Ipad Mini Cover/Case

    Mooke iPad Mini Smart Cover+Back Cover, Premium Quality ALL READY STOCK, NO WAITING NEEDED:)) OUR PRICE : RM68NETT:)cgrock Retail Price : RM158 Mooke iPad Mini Smart Cover+Back Cover, Premium Quality ALL READY STOCK, NO WAITING NEEDED :) OUR PRICE : RM68NETT:)cgrock Retail Price...
  12. V

    To Sell [WTS] Xiaomi 100% Original Powerbank

    VERYGOODZ PROUDLY BRINGS IN THE MOST POWERFUL 10,400mAh POWER BANK, XIAOMI POWERBANK [BEWARE OF FAKE XIAOMI POWERBANK IN THE MARKET! HIGH IMITATION BUT WITHOUT SERIAL NUNBER] ~X( NOW RESTOCKED! WITH FREE SILK BAG TO PROTECT POWERBANK FROM SCRATCH/DAMAGE RM69/UNIT FOR SILVER RM79/UNIT FOR GOLD...
  13. mr.nazc

    To Sell <wts> iPad 3rd 16gb wifi cellular.

    Salam warga CG. -maaf newbie bab post2 iklan ni. -item full set dengan original accessories. Kotak pun ada lagi beserta dengan document. -iOS 7.0.6 jailbroken. -warna hitam. -price fix RM880. -cod area KL. -urgent sale. -PM sy untuk keterangan lanjut. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  14. mr.nazc

    Wanted iPad mini 16gb wifi cellular.

    Slm warga cg. Ada kat sini nak letgo ipad mini secondhand. Tak kisah warna apa pun. Janji full set. Kalau ada pm. Kalau ngam esok sy angkat terus. Price range 950 ke 1000+. Tq all.:)cgrock
  15. K

    Wanted Ipad 2 wifi set (used) 16gb rm500-rm650

    Assalamualaikum Saya mencari ipad 2 wifi set . Jika ada yang mahu jual dalam harga di atas boleh pm saya. pilihan ialah cod sekitar kl. jika boleh mahu dengan charger sekali. tiada calar teruk yang dijaga baik. jika ada, maklum. buat yang tiada ipad atau ingin komen harga saya mahukan, sila...
  16. V

    To Sell [WTS] Designer Fantasy iPad Mini Cover/Case

    Mooke iPad Mini Smart Cover+Back Cover, Premium Quality ALL READY STOCK, NO WAITING NEEDED:)) OUR PRICE : RM68NETT:)cgrock Retail Price : RM158 Mooke iPad Mini Smart Cover+Back Cover, Premium Quality ALL READY STOCK, NO WAITING NEEDED :) OUR PRICE : RM68NETT:)cgrock Retail Price...
  17. V

    To Sell [WTS] Mooke iPad Air Smart Cover

    Mooke iPad Air Cover/Case [Wood Design, Silicon Material], Premium Quality READY STOCK, NO WAITING NEEDED :) OUR PRICE : RM68:)cgrock Retail Price : RM158 Mooke iPad Air Cover/Case [Wood Design], Premium Quality READY STOCK, NO WAITING NEEDED :) OUR PRICE : RM68NETT:)cgrock Retail...
  18. K

    To Sell Wts Ipad 3rdGen wifi 3g/lte 64gb retina display

    Saya ada beberapa gajet utk dijual Boleh cod di senai,johor atau pos Ni no contact saya,boleh wasap 0139949316 Semua barang dapat fulset dan casing spt dlm gambar 1.phone LG P500 dapat kotak,charger ,earphone(belum guna) Kondisi 7/10 tp kire cun lagi la. SOLD 2.Ipad 3rd Gen wifi 3g/lte 64gb...
  19. Dene Qamar

    Revolusi ALTEL

    Kepakaran Kami adalah melatih & memberi khidmat nasihat kepada peniaga-peniaga & bakal-bakal peniaga dalam bidang Telekomunikasi. Produk-produk untuk dipasarkan: >>Altel Prepaid >>Altel Postpaid (becoming) >>Altel Broadband (becoming) >>Altel IPTV (becoming) Berminat sila hubungi kami...
  20. H

    To Sell [WTS] iPad Mini Wifi+Cellular Black untuk dijual!

    Salam warga CG, Apple iPad Mini 16GB Wifi + 4G berwarna hitam untuk dijual. Harga RM1100 (firm) > Model Wifi+4G > Warna hitam > 16GB > Fullset (charger belum diguna lagi) > Warranty hingga bulan Mac 2014 > Percuma screen protector yang baru > Condition macam baru Kalau berminat boleh hubungi...
Top
Log in Register