homestay

  1. visi-sufi

    Wanted Mencari homestay operator di Penang

    Assalamualaikum... Saya sedang mencari operator untuk tolong uruskan dan buat marketing homestay saya di Balik Pulau, Penang. Kalau boleh nak yang melayu Islam tapi kalau dah takde bagi je apa yang ada. Boleh Whatsapp saya di 0193355399
  2. dloanman

    Panduan Bisnes Homestay & Cara Buat Duit Dengan Homestay

    Perhatian kepada pemilik-pemilik homestay dan bakal pemilik homestay! TERBONGKAR! Rahsia Menguruskan Homestay Hingga Menjadi Rebutan Ramai Pelawat Untuk Menempah… Bukan Sehari atau Dua hari.. Tetapi Berhari-hari! Download disini ==> http://bit.do/rahsiajutawanhomestay <== Macam Mana Nak Urus...
  3. ohmediafire

    To Sell RUMAWIP Residensi Hektar | Islamic | 100% Melayu | 100% Loan | Freehold

    RUMAWIP RESIDENSI HEKTAR RUMAWIP gaya Islamic | 100% Melayu | 100% Loan | Freehold | Kini Dibuka Untuk Pendaftaran! ======================== Berdasarkan meeting dengan developer serta bank beberapa hari yang lalu, perkara ini mungkin menarik minat korang untuk membeli rumah RUMAWIP ini...
  4. H

    To Sell Perkhimatan Kereta Sewa dan Homestay di Langkawi

    Assalamualaikum, Kami ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa dan homestay budget yang murah, bersih dan selesa di langkawi. Harga hanya RM300 untuk 3H2M Sila whatsapp 0175745063 untuk sebarang pertanyaan atau lawati http://haszlena.blogspot.com Terima kasih.
  5. G

    Wanted Homestay di Pengkalan Chepa atau yg berdekatan.

    assalamualaikum semua. siapa2 yg ada homestay atau yg tahu homestay seperti tajuk di atas boleh pm saya. utk muktamar pas di putik.:D 1; tarikh insyaallah 31 mei - 3 jun petang. 2; jumlah penginap 20 org. dua family mostly kanak2 n remaja. 3; kalau boleh rumah besar sikit dan bilik ada 4. 4...
  6. shahsya

    Wanted CARI : Homestay di Changkat Jering Taiping Perak

    Salam, Sy mencari homestay di area Changkat Jering Taiping. Tujuan stay 1 hari utk hadiri kendiri kahwin. Nak sewa utk family. Jika ada sesiapa yg tahu minta roger yer. Contact no ke ^_^ Lokasi : Dewan Bunga Raya, Changkat Jering Perak Tarikh : 29 - 30 November 2014
  7. ennoar

    Wanted Mencari Homestay Bajet di Melaka

    Salam.. Saya sedang mencari homestay bajet di area(tah...tak tau) tapi sekitar IPGPMM (institut pendidikan guru melaka). Cadang nak stay lama sket dlm 2 minggu gitu..ada sesiapa leh cadangkan tak..mohon bantuan member2 cg yng baik hati ni...bkn pe wife kursus lama situ..so nak bawa anak2 skali...
  8. D

    Wanted Homestay diperlukan sekitar UTEM/Ayer Keroh Melaka

    Salam, sapa2 ada homestay di kawsan seperti tajuk. ada memebr dari kelantan nak sewa 2 hari 3 malam, dari 25/9 malam(check in) dan 28/9 pagi(check out) sapa2 ada homestay dan seupamanya sila , pm aku, post kat sini, atau whatsapp ke o19.647.65.52 tk
  9. silverchair959

    Wanted HOMESTAY area Kota Bharu

    Assalam warga CG sekalian, saya tengah cari homestay area Kota Bharu pada 31 jan & 1 Feb ni kalau2 ada warga CG yg tau boleh la maklumkan kepada saya Terima kasih :)cgrock
  10. honda_primo

    Wanted Mencari homestay area klang dan rantau panjang

    Salam cgrian sapa ada homestay atau ada info untuk disewa yg boleh muat dlm 11 org...nk sewa dlm smlm jer...dlm bulan 11 ..cuti deepavali...
  11. mohdzairilanuar

    Wanted Mencari homestay & transport di sarawak 4d3n

    Salam warga CG...ada sesiapa yg boleh bantu saya untuk cari homestay di bandar kuching dan kereta avanza...saya akan ke kushing 27/2/14-2/3/14..harap ada org leh bantu..tq
  12. nazri proshopbowler

    To Sell Kejora Homestay Putrajaya

    KEJORA HOMESTAY PUTRAJAYA HUBUNGI nazri KEJORAHOMESTAY +6012-6645235 (call/ WHATSAPP / mesej) LOKASI YANG STRATEGIK UNTUK PELBAGAI AKTIVITI SEKITAR PUTRAJAYA, SERDANG, MAEPS, UPM, UNITEN, MMU, CYBERJAYA, KUALA LUMPUR, TAMAN BOTANI, ALAMANDA DAN, UNIVERSITI PERDANA, HOSPITAL SERDANG, HOSPITAL...
  13. ahib0205

    Wanted [SOLVED] Mencari hotel/rumah tumpangan di kuching

    tarikh nak check in : 4 September 2012 tarikh nak check out: 5 September 2012 sapa orang kuching kot boleh tolong ke bagi contact no :) :)cgrock
  14. farizhelmi

    Wanted Homestay Diperlukan area Seberang Prai/Bagan Jermal/Bagan Ajam

    :)cgrockAs Salam warga CG smua..aku nk g butterworth Penang 1 dan 2 June 2012 ni..ade kenduri kawen..cadang nya nk cari homestay sbb family besar..cam x berbaloi nk sewa hotel...ade x dikalangan warga cg tau pasal homestay berdekatan..klu boleh area seberang [email protected] [email protected]
  15. adlie83

    Wanted Cari homestay murah di Labuan, Sabah

    Salam, mintak tolong rakan2 cg carikan homestay murah di labuan.. Dari 11/4 (dlm 2minggu jer)..tq pm sy..0126524308
  16. G

    To Sell Homestay Apartment 3 Bilik di Langkawi @ dr RM150.00

    Salamm bahagia... Kami menawarkan penginapan apartment 3 bilik dengan haraga serendah RM150.00 seunit semalam.. Maklumat lanjut boleh layari blog berikut..... http://www.penginapanlangkawilegenda.blogspot.com/ [email protected]
  17. B

    To Sell Bumi Langkawi Homestay

    Salam sejahtera, Percutian keluarga merupakan salah satu aktiviti meluangkan masa bersama2 anak-anak dan isteri tercinta.Lebih merumitkan jika ahli keluarga menjangkaui 5 org lebih memerlukan kos utk penginapan hotel bagi mereka yg sederhana kemampuannya.Budget yg terhad juga mematikan keinginan...
  18. kaberete

    Wanted Homestay di Cameron Highland diperlukan

    Salaam, Saya seorang lelaki yg agak macho memerlukan homestay berdekatan cameroon highland pd 29,30 &31 januari 2010, sy sudah berkahwin dan belum mempunyai anak. sudilah kiranya kengkawan yg ada lubang2 homestay dgn harga berpatutan menawarkannya kepada sy. ciri2 homestay dikehendaki seperti...
  19. amazinggold88

    Wanted Pakej percutian ke Perak

    salam semua.aku bercadang nak buat family day hujung tahun nie dlm bln 12 kat perak.nak pergi 3 hari 2 malam..kalau sapa2 yang ada bukak travel agensi,boleh bagi quotation padaku ye..kalau boleh penginapan just nak homestay jek kat tepi laut.then perlukan sebuah bus untuk ambil penumpang di melaka
  20. pezal

    To Sell Homestay @ Pulau Langkawi RM60/1Malam

    Sila klik siggy saya untuk keterangan lebih lanjut.
Top
Log in Register